'Saldırının konsolosluk uyarısıyla ilgisi yok'

Şahin, yaralıları ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Konsolosluk uyarısıyla bu saldırının alakası yok" dedi.

'Saldırının konsolosluk uyarısıyla ilgisi yok'
'Saldırının konsolosluk uyarısıyla ilgisi yok'
GİRİŞ 19.03.2016 19:30 GÜNCELLEME 19.03.2016 19:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Valisi Vasip Şahin, yaralıları ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'deki dış temsilciliklerin hafta içi yaptığı uyarılarla ilgili bir soru üzerine, "Konsolosluk uyarısıyla bu saldırının alakası yok" dedi.

İstanbul Valisi Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti. Vali Şahin, ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaptı. 

"Biz de elimizden gelen tedbirleri en iyi şekilde almaya devam ediyoruz. Bu konu da ayrıca incelenecektir. Şu anda burada 16 hasta var, 4'ü yoğun bakımda, buradan taburcu olan 4 kişi, 3 kişi başka hastanelere sevk edildi" dedi. 

Valiliğin, yabancı ülke temsilciliklerinin uyarılarına karşı yaptığı açıklamanın sorulması üzerine Şahin "O uyarıyla, istihbaratla, bugün gerçekleşen olay arasında doğrudan bir bağlantı yok. Dolayısıyla oradaki açıklama, o olayla, olgu ile ilgiliydi. Bu konunun olayla ilgilisi olmadığını şimdilik düşünüyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 14
  • Adam gibi dusunun 8 yıl önce Şikayet Et
    Kac gundur istanbulda guvenlik gucleri teyakkuz halinde. Ara sokaklarda bile polis cevirmeleri oluyordu.carsamba aksamindan cuma aksamina heryerde polis cevirmesi vardi. Almanlar istihbarati nereden aldiysa bizimkilerde bir sekilde bu istihbarati edindi gunler onceden. Bircok araci cevirip ariyorlardi. Ama ne yazikki bulunamadi. Teroristler cikmadi disari yakalanamadilar. Zaten cikar cikmaz sabahin erken saatinde patlatri kendini. Polis ne yapsin vali ne yapsin. Tabi mit in yetkisi ve butcesi artirildi. Imkanlari eskiyle kiyaslanamayacak kadar. Buna ragmen orada bomba patliyorsa MIT Sorgulanmali. ALLAH bu ulkeyi ve erdogani korusun.
    Cevapla
  • nail 8 yıl önce Şikayet Et
    Alakasi yok de çık işin içinden
    Cevapla
  • ferkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizi Dünya ya rezil etmeyin! İşini yapamıyorsan ayrıl! Kacgun önceden adamlar söyledi. Elinde memurun mu yoktu!? Acilen işi bilen adamlar lazım
    Cevapla
  • ferkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Vali abicim. Lütfen istifa et. Emniyet müdürü de,valide alınmalı. Ankara'da her bombada müdür aldınız!? Valilere dokunan bile yok !
    Cevapla
  • pkksavar 8 yıl önce Şikayet Et
    alınanlar haşhaşi tabii ki alınacak. açık bir şekilde terörü destekliyorlar. onların dertleri çok insan ölsün türkiye rezil olsun ve reis gitsin. beyin tutulması buna diyorlar. yeni tıp kitaplarının sendromlar bölümünde. cemaat yanılsaması da diye okuyabilirsiniz...
    Cevapla
  • turk 8 yıl önce Şikayet Et
    biz salagiz dicek hali yoktu ya tabiki alakasi yok dicek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?