İngiliz Konsolos Turner kvırdı

Can Dündar'ın duruşmasına giderek mahkemeyi etkilemeye çalışan İngiliz konsolos Leigh Turner twitter üzerinden tepki alınca çark etti.

İngiliz Konsolos Turner kvırdı
İngiliz Konsolos Turner kvırdı
GİRİŞ 27.03.2016 11:26 GÜNCELLEME 27.03.2016 12:19

İstanbul'daki İngiltere başkonsolosu Leigh Turner, casusluktan yargılanan Can Dündar'a 'basın özgürlüğü' nedeniyle destek olmak için mahkemedeki duruşmaya gitti.

İNGİLTERE'DE GUARDİAN'A YAPILANLAR

Aylar önce İngiliz gazete The Guardian, devletin gizli bilgilerini yayınladığı için hükümetten tepki almış ve gelen tepkiler üzerine yayınladıkları habere ait bilgileri içeren CD'leri canlı yayında yakmak ve kırıp atmak zorunda kalmıştı.

KONSOLOS KIVIRDI: İNGİLİZ HÜKÜMETİYLE İLGİSİ YOK

Can Dündar'a dektek olan İngiliz konsolosa dün twitter üzerinden The Guardian'a İngiliz hükümeti tarafından yapılanlar hatırlatıldı, "İngiltere'de olunca neden basın özgürlüğünü savunmadın" diye soruldu. Cevap normal olarak İngiltere hükümetine taraf bir biçimde "O olayın İngiliz hükümetiyle bir ilgisi yok" şeklinde oldu.

ü

 

 

YORUMLAR 84
  • orhan 10 yıl önce Şikayet Et
    bence turkiye kara listesine alinsin bu tekdisi kalmis adamlar
    Cevapla
  • Ali demir 10 yıl önce Şikayet Et
    hükümetinden habersiz ise o zaman ne duruyorsun evine dön. GO HOME
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerden gelip arazi alıyorlar! Dönüm fiyatı 1 milyon TL’ye çıktı
En yenilikçi savaş uçakları açıklandı! Türkiye'nin radarındaki savaş jeti de listede