Günün en acı fotoğrafı şehidin kızından

Özel harekat polisi Coşkun Nazilli'nin cenazesinde kızının görüntüsü görenleri gözyaşına boğdu.

Günün en acı fotoğrafı şehidin kızından
Günün en acı fotoğrafı şehidin kızından
GİRİŞ 29.03.2016 09:53 GÜNCELLEME 29.03.2016 09:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gönüllü olarak gittiği Mardin Nusaybin’de şehit düşen özel harekat polisi Coşkun Nazilli dün Antalya’nın Alanya ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Konvoy eşliğinde camiye getirilen Nazilli’nin cenaze törenine binlerce kişi iştirak etti.

ŞEHİDE BÜYÜK SAYGI

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu gül sularıyla yıkandı ve omuzlarda taşınarak cami avlusundaki musalla taşına konuldu. Özel hareket polisleri şehidin başında nöbet tutarken ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Alanyalılar da şehidine sahip çıkaracak büyük saygı gösterdi. İlçede dün dünyaevine giren bir çift, şehit cenazesi sebebiyle salonda toplanan yüzlerce misafirle birlikte saygı duruşunda bulunup, düğünü eğlence olmadan bitirdi. 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Yine Nusaybin’nde şehit olan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Etiz’ memleketi Osmaniye’nin Toprakkale İlçesi’nde, Uzman Çavuş Vedat Aykut ise Diyarbakır’ın Çınar ilçesinin Soğanlı Köyü’nde, Bölük komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir de memleketi Mersin Tarsus’ta defnedildi. Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde 20 Mart günü ağır yaralanan ve Ankara GATA’da tedavisi süren Piyade Üsteğmen Erdem Keskin, yaşama mücadelesini kaybetti. Şehit Üsteğmenin cenazesi bugün toprağa verilecek.

YORUMLAR 2
  • enver 8 yıl önce Şikayet Et
    başbakan görüyormu ki bu acı taployu nerden görecek görse zaten bu hayinlerin arkasıda duran millet vekiliğini düşürürdü maaş ödemezdi
    Cevapla
  • Tuncer 8 yıl önce Şikayet Et
    Dugun sahiplerine helal olsun. Ornek davranis.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır