Ölü bebeğini kaçırıldı diye feryat etti

Şişli’de 3 aylık bebeğini, yanına yaklaşan bir otomobilden inen kişilerce çalındığını söyleyen annenin şikayeti, polisi alarma geçirdi

Ölü bebeğini kaçırıldı diye feryat etti
Ölü bebeğini kaçırıldı diye feryat etti
GİRİŞ 29.03.2016 17:01 GÜNCELLEME 29.03.2016 17:01

Kamera kayıtlarını inceleyen polis annenin yalan söylediğini belirledi. Gözaltına alınan anne polise verdiği ifadesinde ise, emzirirken uyuyakaldığını, uyandığında  bebeğinin öldüğünü fark ederek metruk bir binaya bıraktığını söyledi. Suriyeli anne ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

BEBEĞİM ÇALINDI HABERİ POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde dün saat 15.00 sıralarında yol kenarında dilenen bir kadın "Çocuğum çalındı" diyerek bağırmaya başladı. Olay yerine hemen polis ekipleri sevk edilirken Suriye uyruklu Emine S’nin , "Bir otomobil yanıma yaklaştı. Bebeğimi kucağımdan çekip aldılar. Daha sonra kaçtılar, plakasını alamadım" dediği öğrenildi.

POLİS YALAN SÖYLEDİĞİNİ TESPİT ETTİ 

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis, hemen güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilere ulaşmak istedi. Ancak kadının dediği saatte olay yerini gören güvenlik kameralarında bir kaçırma görüntüsü bulunmadı. Bunun üzerine genişletilen soruşturmada polis kamera görüntülerini incelemeye devam etti. Bir süre sonra kadının bir sokak üzerinde bebeği ile yürürken görüntüsüne ulaşıldı. Aynı kadının birkaç dakika sonra bu kez bebeği olmadan geri dönerken görüntüleri bulundu.

BEBEĞİN EMZİRİRKEN ÖLDÜĞÜNÜ KABUL ETMEDİ

Bu görüntüler üzerine tekrar sorgulanan Suriye uyruklu Emine S., yalan söylediğini itiraf etti. Ağlayarak tekrar ifade verdiği öğrenilen şüpheli, bir gün önce çocuğunu emzirirken uyuya kaldığını, uyandığında ise kız bebeğinin öldüğünü fark ettiğini söyledi. Poliste verdiği ifadesinde korktuğunu, bu nedenle bebeği bir metruk binaya bıraktıktan sonra kaçırıldığı yalanını söylediğini anlatan anne Emine S., "Bebeğim neden öldü, bilmiyorum. Yaptığımdan çok pişmanım" dediği öğrenildi. Polis talihsiz bebeğin cesedini annenin gösterdiği metruk binada buldu.

BEBEĞİN ÖLÜM SEBEBİNİ ADLİ TIP KURUMU ÇÖZECEK 

Savcılık talimatıyla polis merkezinde ifadesi alınan Emine S., ve bebeğin babası Fydan S., daha sonra serbest bırakıldı. Öte yandan Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından bebeğin kesin ölüm sebebinin belirleneceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı