Beratcan'ın annesi için karar verildi!

Serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazıyla yeniden gözaltına alınan ve hakim kaşısına çıkartılan anne Türkan Karakütük tutuklandı.

Beratcan'ın annesi için karar verildi!
Beratcan'ın annesi için karar verildi!
GİRİŞ 31.03.2016 11:59 GÜNCELLEME 31.03.2016 12:06

Kartal'da, kaybolduktan sonra Tuzla Orhanlı Tepeüstü Mahallesi'nde ormanlık alandaki su kanalında cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, katil zanlısı servis şoförü Ersin K. ve Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sevk edilen katil zanlısı Ersin K. tutuklanırken anne serbest bırakılmıştı.

Soruşturma savcısı Mehmet Arzik'in itirazını kabul eden Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği, anne Türkan Karakütük hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartmıştı.

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Türkan Karakütük Anadolu Adliyesi'ndeki duruşmada tutuklandı. Anne Karakütük Kartal Cezaevi'ne gönderildi.

Basın mensuplarının, "Oğlunuzun ölümüyle alakanız var mı" sorusu üzerine Türkan Karakütük, "Yok" cevabını verdi.

YORUMLAR 6
  • Hasan Bin Abdulaziz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar gerçek kocanında suçu var . Karınla çocugunla ilgilenmez onları kurda kuşa teslim edersen , Nafakanı kazanıp aileni gecindirmez karını calıstırır sen yersen , bu tarz olaylarla karsılasırsın . Her insanin duygusal ve fitri ihtiyacları var . Sonra bunları insanlar dısarda arıyorlar . Sonra böyle üzücü durumlarla karsılasıyoruz
    Cevapla
  • orhan3755 10 yıl önce Şikayet Et
    allahım iyi insanları namussuzların şerrinden korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika... MİT Başkanı Kalın duyurdu: Alarm sistemi kurduk!
Eski Yunan general Floros Türkiye'yi hedef aldı: Kendi ayaklarına sıkıyorlar