Adana'da PKK'ya katılmak isteyen bombacı yakalandı

Adana'da korsan gösteri sırasında polise el yapımı bomba atan bir kişiyle, PKK'ya katılmak isteyen bir genç kız tutuklandı.

Adana'da PKK'ya katılmak isteyen bombacı yakalandı
Adana'da PKK'ya katılmak isteyen bombacı yakalandı
GİRİŞ 01.04.2016 11:26 GÜNCELLEME 01.04.2016 11:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK yandaşları, Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi'nde ateş yakıp yolu trafiğe kapattı. Polis yolu kapatanlara müdahale için gittiği sırada ise molotof ve el yapımı bomba ile saldırıya uğradı.

Polis, atılan molotof ve el yapımı bomba parçalarını toplayarak incelemeye aldı. Yapılan incelemede Yılmaz Ö. (25) isimli şahsın parmak izine rastlandı. Polis bu tespit üzerine zanlının evine baskın düzenleyerek yakaladı. Zanlı sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

PKK'NIN DAĞ KADROSUNA GİDERKEN YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 yaşındaki Kader A.'nın bölücü terör örgü PKK'nın dağ kadrosuna katılmak üzere otogara gittiği bilgisini aldı. Polis bu bilgi doğrultusunda otogara yaptığı operasyonda genç kızı otobüs içerisinde yakaladı. Emniyete getirilen zanlının PKK'ya katılmak istediğini söylediği öğrenildi. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Kader A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 12
  • asu 8 yıl önce Şikayet Et
    ne olur bunlarin kökenlerini arastirin kamuyla paylasin ya ermeni yarum yasiyonist yadinsiz kesimden satanist kominist putperes bunlar kürtlerin arkasina saklanarak felahlada var hainlik yapiyorlar devlet suni kürtleri silahlatsin bunlar musluman düsmani dis güclern piyonlar
    Cevapla
  • URFALI GURBETÇİ 8 yıl önce Şikayet Et
    İran'ı hiç sevmem fakat suç işleyenleri milletin gözünün önünde idam ediyorlar ya gerçekten bunları milletin gözünün önünde idam etmek lazım
    Cevapla
  • sırdar 8 yıl önce Şikayet Et
    asmak tek çare
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    asılsın tek kurtuluşbu. başkalarıda buna cesaret edemez asın
    Cevapla
  • dadaş metin 8 yıl önce Şikayet Et
    tutuklandı derken ? idam edin. vatan hainliği yasası çıkarın. bunlar hırsız ya da siyasi suçlu değil. ülkemizi korumak için idam istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!