Askerlik şubesine bombalı saldırı

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Askerlik Şubesi'ne bomba yüklü araçla saldırdı.

GİRİŞ 02.04.2016 00:30 GÜNCELLEME 02.04.2016 02:19
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Teröristler, askerlik şubesi önünde bulunan bariyerler nedeniyle bahçeye giremeyince, bombalı aracı bina önünde infilak ettirdi. 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2'Sİ ASKER 3'Ü ÇOCUK 11 KİŞİ YARALANDI

İlçe genelinde duyulan patlamada, yakındaki bir inşaatta bekçilik yapan bir Suriyeli hayatını kaybetti, 2'si asker, 3'ü çocuk toplam 11 kişinin de yaralandığı bildirildi. Patlamanın şiddetiyle askerlik şubesinin bahçe duvarıyla çevredeki ev, işyerleri ve park halindeki onlarca araç hasar gördü. 

Saldırının ardından bölgeye sağlık ekipleri ve takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Güvenlik güçleri, saldırı sonrası bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

YORUMLAR 32
  • Mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Karakollarımız Kalekol şeklinde yapılmalı ve mutlaka yeterli uzaklıktan muhkem korunakla etrafı çevrilmelidir.
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    o bombacılara destek olan siyasiler birgün gelecek o bombaları kedindileri yiyecek kendinizi dev sanmayın hükümetin iki kelimesine baglı
    Cevapla
  • m bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Eyy Hükümetim, 14 senedir ne istedin de vermedik? Neden bu soysuzların babalarını ve gerideki kardeşlerini ya içeri al ya da 1.derece bütün yakınlarını suriyeye sür! Yetki ise VERMEDİK Mİ? ASKERE POLİSE SİLAH SIKAN insanlardan millet mi olur??? Evlatlarımıza yazık değil mi??? Meclisteki soysuzlar için daha neyi bekliyorsunuz? Ayak sürümeyin. İş yapın iş....
    Cevapla
  • Baki 8 yıl önce Şikayet Et
    Kiyamete kadar bu olaylar bitmez.
    Cevapla
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    birileri bunlara ne içirmiş. hala saçma bir şeyin mücadelesini veriyorlar. içiçe geçmiş bir ırk için özerklik istiyorlar. batıdaki kürtler ne olacak ? ayrılsan ne olacak. sanki devletler özgürce yaşıyor da. bak suriye, ırak, mısır, libya. yani ne amacı belli ne yaptığı şey bir işe yarayacak. tek yaptıkları ortamı bulandırmak. destek veren halk da bir gün helak olacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"