Taksim'de geniş güvenlik önlemi

İstanbul'da terör saldırısı yapılabileceği istihbaratı üzerine alarma geçen polis ekipleri Taksim Meydanı'nda geniş güvenlik önlemi aldı.

GİRİŞ 10.04.2016 11:40 GÜNCELLEME 10.04.2016 18:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul'da alarma geçen polis ekipleri, Taksim Meydanı'nda kuş uçurtmuyor. Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş etkinlikleri kapsamında yapılacak tören öncesi Taksim Meydanı demir bariyerlerle kapatıldı.

Meydanın dört bir yanında ise polis silahlı önlem aldı. Ayrıca meydanı gören yüksek binalara ise özel harekat polisleri konuşlandırıldı.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, tören öncesi meydana gelerek etrafı gezdi. Polis ekiplerinin aldığı önlemlerin ise süreceği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • Sedat sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim iyi hoş Allah büyüklerimizden razı olsunda kendi bayramımızda bile izinkerimiz kapalı olsun tam zor günlerden geçiyoruz canımız feda.Elhamdulillah gerçekten bu vatana canımızı feda ediyoruz ama inanın çok bişey istemiyiruz sadece normal insanlar gibi çalşmak istiyoruz 12-12 nedir.
    Cevapla
  • deliceli tavukcu 8 yıl önce Şikayet Et
    ottoman inan senden daha zekiyim 3 adet kümesim 200 büyük baş çiftliğim var 4 yıllık işletme mezunuyum sende bir fikir söyle bakalım polis üniformaları çalınmış nasıl ayırt edecen ankarada istanbulda izmirde benimki bir fikirdi sende yanında bir fikir üret ama ne gezer anca tırıvırı
    Cevapla
  • poliseşi 8 yıl önce Şikayet Et
    türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlu olsun, polisin çalışma saatlerini düzeltin artık, ankara polisi 12/12 denen çok ağır bir sistemle çalıştırılıyor, yani ankaradaki polis hergün 12 saat işe gidiyor ve tatili yok lütfen buna bir çare bulun, yeni atanan ankara il emniyet müdürü polisi hergün çalıştırıyor, eşlerimizin yüzlerini göremiyoruz, sosyal hayatları sıfır oldu, siz polisi rahat ettirmezseniz poliste vatandaşı rahat ettiremez ankaranın çalışma saatine lütfen bir çare..
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Polisim herşeyin en iyisine layık...özlük hakları maaşları herşeyi artırılmalı..hükümet polisine sahip çık....
    Cevapla
  • ottoman 8 yıl önce Şikayet Et
    Şu gereksiz merasimlerden vazgecmeliyiz artik,bu dönemde yapmasak nolur sanki!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!