Mardin Valisi: Nusaybin PKK'ya mezar olacak

Nusaybin'deki operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulunan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, "Nusaybin PKK'ya mezar olacak" dedi.

Mardin Valisi: Nusaybin PKK'ya mezar olacak
Mardin Valisi: Nusaybin PKK'ya mezar olacak
GİRİŞ 12.04.2016 10:31 GÜNCELLEME 12.04.2016 14:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Nusaybin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken, operasyonlar hakkında kamuoyunda çıkan dedikodulara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"NUSAYBİN PKK'NIN SONU OLACAK"

Terör örgütünün Mardin'de kökünün kazınacağını söyleyen Koçak, "Bölücü örgüt liderleri Nusaybin'in final olacağını söylemişti, Biz Nusaybin'i PKK'nın finali yapacağız" dedi.

"NE BİR TÜNEL NE DE GİRİP ÇIKAN BİR PKK'LI"

Kocak, Nusaybin'den PYD'nin kontrolündeki Kamışlı bölgesine uzanan tünellerin de bir şehir efsanesi olduğunu belirterek, "Ne bir tünel var, ne de girip çıkan bir PKK'lı ya da YPG'li. Bu alanda kuş uçurtmuyoruz. Komutanlarımızla, güvenlik güçlerimizle uyum içinde başarılı sonuçlar aldık. Bu dedikoduları çıkaranlar, terör örgütünün ekmeğine yağ sürüyorlar" dedi.

YORUMLAR 10
  • SELİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle devlet adamlarıyla gurur duyuyoruz
    Cevapla
  • harbi 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten yıkılacak ve lerine yenisi yapılacak binalara girin diye emir verip askerimizi polisimizi şehit vereceğine yiyorsa sen gir vali sonra konuş
    Cevapla
  • gardenaga 8 yıl önce Şikayet Et
    yakalananlari idam etmedikce hdp ye uye olmak suc olmadikca yapanin yanina kar kaldikca bu patlamalar olacak sorarim ölen yaralananin yasama hakki yok mu? neden idama karsisiniz? bu adami oldurmemekle ölen insanlarin kani elinize bulasmiyor mu?
    Cevapla
  • guest 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hala nasıl görevden alınmadı anlamıyorum,kaç askere bu adam yüzünden nusaybin mezar oldu önce bunun hesabını versin sayın vali.
    Cevapla
  • vali istifa 8 yıl önce Şikayet Et
    onca şehitlerin vebalini ver önce, sonra pişkin pişkin konuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu