Necmettin Altındöken cenazeye katılmak istedi

Cezaevinde öldürülen Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'in yaralanan babası, tedaviden çıkar çıkmak oğlunun cenazesine katılmak istedi.

Necmettin Altındöken cenazeye katılmak istedi
Necmettin Altındöken cenazeye katılmak istedi
GİRİŞ 14.04.2016 15:13 GÜNCELLEME 14.04.2016 15:16
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın Adana’da cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken’in hastanede hayati tehlikeyi atlatan babası Necmettin Altındöken'in oğlunun cenazesine katılmak istediği öğrenildi.

Sanıkların Altındöken cinayetiyle tutuklanmasının ardından gözler Adana Devlet Hastanesi morgunda bekletilen cenazenin defnine çevrildi. İlk gece Tarsus’a götürdüğü oğlunun cenazesini toprağa veremeyince tekrar Adana’ya getiren anne N.T, yaşadıklarına, "Cenazesini defnedemiyorum. Çöpe mi atayım?" diye tepki göstermişti.

Eşinden daha önce ayrılmış olan N.T’nin'nin bir taraftan oğlunun ölümü, diğer taraftan onu toprağa verecek bir mezar yeri gösterilmemesinin yaşattığı travma nedeniyle ruhsal sorunlar yaşamaya başladığı, bu yüzden de defin işlemlerini avukatının takip ettiği belirtildi. 

Yakınları, eşinden boşanan anne N.T’nin, oğlunun cenazesini Tarsus Asri Mezarlık ya da köyü olan Kocaköy Mahallesi’nde defnetmekte ısrarcı olduğunu söyledi. Bu nedenle ailenin avukatı bir kez daha Tarsus Belediyesi’ne bugün defin için başvuruda bulundu, izin verilmediği takdirde konunun Adana Bölge İdare Mahkemesi’ne taşınacağı belirtildi.

İlçe belediyesi mezarlıkların sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu ileri sürerken annenin defin talebinde bulunduğu Kocaköy mahallesi muhtarı Rıfat Öcalan da, "Gömdürmem, bu benim yetkimde" diyerek mezarlığın kapısını kilitlemişti.

YORUMLAR 30
  • veysel 8 yıl önce Şikayet Et
    insanın cesedi kutsaldır. Kim olursa olsun o cesede o eziyet edilmez. Allah bu dünyada yapmış olduğu cezasını hak ettiği şekli ile verecektir.
    Cevapla
  • fairman 8 yıl önce Şikayet Et
    offff iyice cilki çıktı bu işin keske babasida gebereydi bide onun icin şov izlicez.
    Cevapla
  • şukuba 8 yıl önce Şikayet Et
    bu insans sağ iken şeytansla beraberdi öldüğü icin şeytans onu rahat bıraktı yani elini cekti .sonrası yradanin işi illaki gomcekler
    Cevapla
  • Berk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş şova döndü iyice. Bırakın artık gömülsün. Allah verecek zaten onun cezasını. Bir de aynı şey terörist cenazelerine de uygulansa !
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    köpeklere verin diyecem ama onlarda yemezki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı