Baba, katil oğluna siper olduğu için vurulmuş

Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in babası Necmittin Altındöken'in cezaevinde oğluna siper olduğu için vurulduğu ortaya çıktı.

Baba, katil oğluna siper olduğu için vurulmuş
Baba, katil oğluna siper olduğu için vurulmuş
GİRİŞ 15.04.2016 10:30 GÜNCELLEME 15.04.2016 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mersin'de vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken ve babası Necmittin Altındöken'in cezaevinde nasıl vurulduğuna dair ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Baba ve oğulu cezaevinde vuran G.A.’nın daha önceden tuvaletten aldığı tabancayı bir kağıt ile kapattığı, Ahmet Suphi Altındöken’in odasının olduğu koridora yöneldiği ve kapıya vurarak, "Suphi evrakın var imzalanacak" dediği belirtildi. Bu sırada Suphi Altındöken'in kaldığı hücrenin mazgalını açar açmaz G.A.'nın ateş etmeye başladığı, tabanca seslerini duyan babanın ise yere düşen oğlunu korumak için üzerine yattığı bu nedenle vurulduğu anlaşıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Benim yavrum 8 yıl önce Şikayet Et
    Necmittin Altındöken hayatını kendi elleri ile büyüttüğü katil olan oğlu için feda etmiş. Necmittin Altındöken'in içten yıkıldığını hissediyorum. Özgecan'ın babası evinde sesizce ağlamaktan başka hiç bir şey yapamıyor. O Allah'ın verdiği yükü gördü. Hz. Yakup'un yükünü aldı sırtına. Ahmet Suphi Altındöken Ana kuzusu özgecan'ı pis nefsine uyarak öldürmüş. Bu yaşanan olayları Allah düşmanımın başına vermesin. Kendimi bir an özgecan'ın babası yerine koydum, Sonra Kendimi bir an katil Ahmet'in babası yerine koydum. Gerçekten çok çok acı verici bir olay. Tek kelime ile haykırıyorum. Allahım bu azabı hiç bir Müslümana verme. Allahım bize Müslüman kanı dökmeyi nasip etme.
    Cevapla
  • yiğido 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan bunu yapana kadar oğlunu insan gibi yetiştirseydin,kimsenin namusuna bakmamasını tembihleseydin olmazmıydı ,yazıklar olsun size gencecik kızdı hayattan kopardınız rezil herifler.herşey allahtan tabiki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...