Aydın'da kan donduran trafik kazası!

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araç zeytinliğe uçtu.

Aydın'da kan donduran trafik kazası!
Aydın'da kan donduran trafik kazası!
GİRİŞ 23.04.2016 23:01 GÜNCELLEME 23.04.2016 23:33

Aydın’ın Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araç zeytinliğe uçtu. Yaralılar, el fenerleri ve telefon ışıkları ile araçtan çıkarılıp karayolunda bekleyen ambulansa ulaştırıldı.

Kaza akşam saat 20:30 sıralarında Köşk-Başçayır yolu Uzundere yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köşk istikametinden Başçayır istikametine seyir halinde olan 35 Z3453 plakalı otomobil, Palamutçu Alanı Mevkii’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Zeytinliğe uçan otomobil yamaçta takla atıp ters döndükten sonra bir zeytin ağacına çarparak durabildi. Yoldan geçenlerin fark etmesi ile aracın uçtuğu zeytinliğe inen vatandaşlar bir yandan ters dönen araçta sıkışanları kurtarmaya çalışırken diğer yandan da kazayı hemen jandarmaya ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen jandarmanın da çalışmaları ile Vedat K. ve Hakkı K. isimli yaralılar karayoluna taşınıp ambulansa alındı.

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar müşahede altına alınırken jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alına döndü!
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü