Akın İpek'in kardeşi yakalandı!

Paralel yapı operasyonu kapsamında aranan Akın İpek'in kardeşi Cafer Tekin İpek, İstanbul'da yakalandı.

Akın İpek'in kardeşi yakalandı!
Akın İpek'in kardeşi yakalandı!
GİRİŞ 25.04.2016 13:04 GÜNCELLEME 25.04.2016 16:53

Cafer Tekin İpek, yolsuzluk ve cemaate himmet parası toplama konularında başlatılan soruşturma çerçevesinde şu sıralar Ankara'ya getiriliyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yapılan inceleme sonucunda Akın İpek ile Tekin İpek hakkında, Koza Altın’ı zarara uğrattığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. İpek, ayrıca Gülen cemaatinin himmet paralarıyla ilgili iddialar çerçevesinde de aranıyordu.

Cafer Tekin İpek, gece yarısı saat 02.00 sıralarında Bebek'teki villada yakalandı. İpek, yürütülen soruşturma çerçevesinde Ankara'ya getiriliyor.

YORUMLAR 3
  • m.k 10 yıl önce Şikayet Et
    Hırsız hırsızdır.
    Cevapla
  • yorumm 10 yıl önce Şikayet Et
    seçildiği illerde paralel yapı ile mücadele için çalışma yapmıyor mu milletin vekilleri ? bu somut olarak onlardan istenmeli acilen ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İTO seçimlerinde Şekib Avdagiç’in listesi seçimleri büyük farkla kazandı
2030 için alarm verildi, erzak stoğu yapıyorlar! İngiltere'de ne oluyor?