Beratcan'ın babasından boşanma kararı

Kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın babası Karakütük eşine boşanma davası açtı.

Beratcan'ın babasından boşanma kararı
Beratcan'ın babasından boşanma kararı
GİRİŞ 28.04.2016 16:18 GÜNCELLEME 28.04.2016 16:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Medyada büyük yankı uyandıran Beratcan olayında bugün flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul Kartal'da kaybolduktan 10 gün sonra cesedine ulaşılan 10 yaşındaki Beratcan'ın babası bugün öğle saatlerinde Avukat Hicran İlhan ile birlikte Anadolu Adliyesi'ne gelerek eşi Türkan Karakütük'e kendi çocuğunun ölümüne sebebiyet vermesinde dolayı boşanma davası açtı.

ALDATTIĞINDAN HABERİM VARDI

Adliye önünde sorulara cevap veren Ergün Karakütük; “Adliyeye gelişimin sebebi boşanma davası. Eşiminönceden beni aldattığından haberim vardı ama eşimle konuştuğum zaman da ilk baştan bana sadece telefonla konuştuğunu söyledi. Herhangi bir şey olmadığını ona güvenmemi istedi. Olayla alakalı benim evim taşlandı, çocuğumun psikolojisi bozuldu. Çocuğum şu anda başkasının yanında kalıyor. Benimle dahi görüşmek istemiyor.Adresimi değiştirmek zorunda kaldım işimden oldum. Şu anda işsizim çok çaresiz bir durumdayım. Çocuğumun ölümüne sebep olduğundan dolayı kendisinden şikayetçi oldum” şeklinde konuştu.

DİĞER ÇOCUĞUN VELAYETİNİ İSTİYOR

Karakütük'ün Avukatı Hicran İlhan, “Burada soruşturma dosyası kapsamında gizlilik kararı ve basın yasağı devam etmekte olduğu için çok fazla soruşturma dosyasıyla ilgili içeriğe giremeyeceğiz. Eşi olarak görünen Türkan hanımın kendi çocuğunu tasarlayarak ölümüne sebebiyet vermek suçundan şüpheli sıfatıyla yargılanması ve tutuklanması nedeniyle boşanma davasını açmış bulunmaktayız. Aynı zamanda diğer çocuğu 15 yaşında. Onun da velayetini isteyeceğiz davamızın konusu bu yöndedir. Soruşturma dosyasına gireceği için diğer konularla ilgili beyanat vermeyeceğiz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • karslı 7 yıl önce Şikayet Et
    allah gözünüzü sakinin haramdan diyor sen karini sakinmiyorsun.evli bir insanin telefonda konuşması normalmi.mevlanin sözunden çikan belayı buluyor işte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat