Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde bomba yüklü araç patlatıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama!
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama!
GİRİŞ 01.05.2016 09:46 GÜNCELLEME 01.05.2016 12:57
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde bugün saat 09.30 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi

Olay yerine çok sayıda ambulans ve takviye güvenlik gücü sevk edildi.

2 POLİS ŞEHİT OLDU

Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, 2 polisin saldırıda şehit olduğunu 1'i ağır 23 kişinin yaralandığını açıkladı. 

Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

BEYAZ RENKLİ ARAÇ ARANIYOR

Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

ALEV TOPU OLUŞTU

Bugün Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde yaşanan saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, emniyet binası önünde oluşan büyük alev topu dikkat çekiyor. 

2 polisin şehit olduğu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren olayın yaşandığı emniyet müdürlüğü binası önüne geldi. Buradaki aracı inceleyen Vali Yerlikaya ile Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, olayla ilgili polis müdür ve amirlerinden bilgi aldı.

TERÖRİSTLER İKİ ARAÇLA GELİP ATEŞ AÇTILAR

1 Mayıs nedeniyle çevresi bariyerle kapatılmış olan Emniyet Müdürlüğü önündeki bölgeye iddiaya göre iki araç barikatı aşarak girdi. İlk anda otomatik silahla ateş açan teröristler, polislerin karşılık vermesinin ardından kaçarken, peşinden gelen ikinci araçtaki bomba infilak ettirildi. Emniyet Müdürlüğü binasına yaklaşık 10 metre mesafede meydana gelen patlamayla bölgede can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda sağlık, kurtarma ile zırhlı polis ekibi sevk edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliği, "İl Emniyet Müdürlüğü binasının da bulunduğu 36004 nolu cadde üzerinde bomba yüklü bir araç infilak ettirilmiştir. Saldırıda 2 polis memurumuz şehit olurken, 19 polis ve 4 sivil vatandaşımız yaralanmıştır" dedi.

YORUMLAR 74
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin şahadetlerini kabul eylesin kanlarını yerde komayın gebertin bu kahbeleri...
    Cevapla
  • TURKIYEMM 7 yıl önce Şikayet Et
    nerede disk ,desk,mlk,tkp varsa orda teror vardir bunlar temizlenmeli
    Cevapla
  • ogretmen zeliha 7 yıl önce Şikayet Et
    iyice kudurdular su teröristler
    Cevapla
  • Osmanlı38 7 yıl önce Şikayet Et
    Zühtüler teröristi salarsa olacağı bu !!! hain içerideyken de yok edilmeli - etkisiz hàle getirilmeli !!! Bize kim acıyorki biz acıyalımm !!!
    Cevapla
  • köylü 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. ailesine çocuklarına sabırlar diliyorum. terörist destekli hdpkk yı gerek reyi gerekse fikri olarak destekleyenleri lanetliyorum ve Rabbimden onlara hidayet yoksa cehennem ateşi diliyorum. nama kılmış oruç tutmuş farketmez teröristi destekleyen masum müslüman kardeşine silah çekmeyi meşru görenleri lanetliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak