Korumasına araç çarptı: İsyan etti!
Meclis yerleşkesinde meydana gelen kazada eski Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin koruması yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'ın aracı, AK Parti TBMM Grup toplantısından çıkan eski Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin yanında yürüyen koruması Murat Ekinci'ye çarptı. Kolundan ve boynundan darbe alan Ekinci'ye ilk müdahale, Meclis Sağlık Merkezi personeli tarafından yapıldı. Ekinci daha sonra Güven Hastanesine kaldırıldı.
Zeybekci, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerleşke içindeki araçları göstererek, "Arabaların bu kadar kıymetli olduğu bir ortamı tasvip etmek mümkün değil. Kaldırımlara konan arabalar, arabaların arasından çıkan insanlar, sürat yapan arabalar... Burası Türkiye Büyük Millet Meclisi... Bu rezaletin engellenmesi lazım" dedi.
Zeybekci, daha sonra yeni Halkla İlişkiler Binasındaki odasına geçti
-
bilen 9 yıl önce Şikayet EtErdoğana küfür eden paralelci koruman varmış ZeybekciBeğen Toplam 1 beğeni
-
difteri 9 yıl önce Şikayet EtEngelleyin, elinizi tutan mı var..Beğen Toplam 7 beğeni
-
fatih 9 yıl önce Şikayet Etkimin vekili onlar halk öleyse onlar napsın :)Beğen Toplam 1 beğeni
-
megakentli 9 yıl önce Şikayet Etkendinize gelince nasıl zorunuza gidiyor dimi sokakta ki insanlar için hiç düşündünmü bunu peki sayın zeybekçiBeğen Toplam 5 beğeni
-
AMASYALI 9 yıl önce Şikayet Etsayın zeybekçi demek ki meclisle bizim memleketin farkı yok hep aynı " Kaldırımlara konan arabalar, arabaların arasından çıkan insanlar, sürat yapan arabalar vs.Beğen Toplam 2 beğeni