İşte Sümeyye Erdoğan'ın düğün davetiyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın 14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan düğününün davetiyesi basına sızdı.

İşte Sümeyye Erdoğan'ın düğün davetiyesi
İşte Sümeyye Erdoğan'ın düğün davetiyesi
GİRİŞ 10.05.2016 16:02 GÜNCELLEME 10.05.2016 17:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan’ın hafta sonunda yapılacak nikahının davetiyeleri AK Partili milletvekillerine gönderildi.

14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak törene 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar Kurulu'nun tamamına yakını ve AK Parti yöneticileri, milletvekillerinin de aralarında bulunduğu geniş bir katılım bekleniyor.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikah davetiyesinde, iki tarafın da anne ve babalarının isimleri yer alıyor. Sade bir tasarımın tercih edildiği davetiyede Sümeyye ve Selçuk’u simgeleyen tek bir ”S” harfine de yer verildi.

DAVETİYEDE ŞÖYLE DENİLDİ

“Evlatlarımız Sümeyye ve Selçuk'un nikah törenlerinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Emine ve R.Tayyip Erdoğan- Canan ve Özdemir Bayraktar.”

NİKAH İÇİN HAZIRLIKLAR HIZ KAZANDI

Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı ekipler merkezde boya ve temizlik çalışması yaptı. Vinçler yardımıyla gösteri merkezinin yüksek cam duvarları silindi. Bölgedeki kaldırımlar da yeniden boyandı.



Sümeyye Erdoğan'ın kına gecesini 7 Mayıs Cumartesi akşamı Tarabya Köşkü'nde yaptığı öğrenildi.

NİKAH İÇİN SADE DAVETİYE...



Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı  Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın 4 gün sonra  Küçükçekmece  Halkalı'daki  Yahya Kemal BeyatlıGösteri Merkezi'nde yapılacak nikah töreni öncesinde hazırlıklar hız kazandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI EKİBİ İNCELEME YAPTI

14 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te yapılacak nikah töreni için, bugün  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı  Ankara'ya yolcu eden koruma ekibi,  Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulundu. Konvoyda yer alan motorlu eskortlar da araçların giriş çıkışlarıyla ilgili ön hazırlık yaptı.



BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

Küçükçekmece Belediyesi'ne bağlı ekipler ise merkezde boya ve temizlik çalışması yaptı. Vinçler yardımıyla gösteri merkezinin yüksek cam duvarları silindi. Bölgedeki kaldırımlar da yeniden boyandı.

BARİYERLERLE ÖRÜLDÜ

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nin çevresine bariyerler yerleştirildi. 3 TIR dolusu bariyer de nikah günü kullanılmak üzere bölgeye getirildi. Hazırlıklarda çalışan görevliler için gösteri merkezinin bahçesine  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mobil büfe kuruldu.

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ

Davetiye ile birlikte nikaha katılacaklara bir de rica mesajı gönderildi. Mesajda, çiçek ve çelenk göndermek isteyenlerin  Mehmetçik Vakfı, Dayanışma Vakfı ve  Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'na bağış yapmaları istendi.

KINA GECESİ TARABYA KÖŞKÜ'NDE YAPILDI

Bu arada,  Sümeyye Erdoğan'ın kına gecesini 7 Mayıs Cumartesi akşamı Tarabya Köşkü'nde yaptığı öğrenildi.

35 BİN KİŞİLİK MERKEZİN ADINI ERDOĞAN KOYDU

Avrupa'nın en gelişmiş ses ve ışık sistemlerinin kullanıldığı  Yahya Kemal BeyatlıGösteri Merkezi 35 bin kişi alabiliyor. İlk önce Arenemega adı verilen merkezin açılışı 8 Mayıs 2014 tarihinde o dönem Başbakan olan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılmış, Erdoğan açılış sırasında merkezin isminin  Yahya Kemal Beyatlı olarak değiştirilmesini istemişti.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • parti sevicileri 7 yıl önce Şikayet Et
    Toplaşmışlar
    Cevapla
  • ülkem 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH mesut bahtiyar etsin iki AİLEYİDE kutluyorum tebrikler
    Cevapla
  • desen 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bizide cagirsaydi bi hayırlı olsun derdik insan sevdiğine gönül koyuyor bizede hayırlı olsun demek düşer Allah tamamına erdirsin
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber s.a.v ummeti dedigin boyle dugun yapar
    Cevapla
  • kayılı 7 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH sizden olucak çocuklarda ümmete hayırlı çalışkan ve cesur yiğitler olur amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Mısır ve Irak'tan sürpriz hamle! Yeni dönem başlıyor
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!