Tüfenkci Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Kılıçdaroğlu'nun 'kan dökmeden başkanlık gelmez' sözlerine tepki gösterdi.

Tüfenkci Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti
Tüfenkci Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet etti
GİRİŞ 11.05.2016 19:41 GÜNCELLEME 11.05.2016 20:55
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede yapılamaz" sözlerine ilişkin, "Partisindeki milletvekillerinin, bu milli iradeye karşı saygısızlık karşısında seslerini yükseltmesini bekliyorum. Kılıçdaroğlu'nu da istifaya davet ediyorum." dedi.

Bakanlıktaki makamında Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) heyetini kabul eden Tüfenkci, bir gazetecinin "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kansız bir şekilde anayasa getirilmez' gibi bir açıklaması oldu. Sizin görüşleriniz nelerdir?" şeklindeki sorusu üzerine açıklamalarda bulundu.

'KENDİNE YAKIŞAN CÜMLELER'

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının kendilerini fazla şaşırtmadığını söyleyen Tüfenkci, "Her zaman kullandığı ve kendine yakışan cümleleri sarf etti. Bu artık bir klasik haline geldi. Dün söylediğini bugün inkar eder hale dönüştü. Burada da özellikle Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu defaatle ifade eden ana muhalefet lideri, bugün şaşırtıcı bir biçimde darbe anayasasını savunur hale geldi." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet eden Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bir anamuhalefet partisine yakışmayan bir durum. Bu durumda ben önce kendi partisindeki milletvekillerinin bu milli iradeye karşı saygısızlık karşısında seslerini yükseltmesini bekliyorum. Doğrusu Kılıçdaroğlu'nu da bir kez daha istifaya davet ediyorum. Halkın iradesini hiçe sayan bir anlayışın Meclis'te yer alması ve Meclis'teki iradeyi de yok sayarak bunu kanla bastırmaya çalışması doğrusu, her türlü izahtan varestedir (uzaktır) diye düşünüyorum."

YORUMLAR 103
  • HALK 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen gerçekmisin kılıçtaroğlu ..
    Cevapla
  • ATABEY 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlunu hayretler içerisinde izliyorum,aslında aslına rücu ediyor... Her ne yaparsak yapalım CHP'si asla değişmeyecek 1940 ların Partisi olmaya devam edecek en çok üzüldüğüm bu partiye gönül vermiş saf duygulu insanlardır... Şunu iyi bilin ki en iyi Askeri cunta yönetimi siyah buzlu bir camdan ibarettir... Camın gerisin de ışık görülmediğinden içerisinde insanlık dışı yapılanmaları göremezsiniz,ileriye dönük umudunuz da olmaz.. En kötü en beğenmediğimiz Demokrasi ise buzlu bir camı temsil eder en azında arkasındaki ışığı görüp geleceğe dair umut besleye-bilirsin... İkisi arasındaki farkı anladınız mı???
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbe, Halkı iç savaşa sürüklemek!!.. yani her şey var Bu adamın derhal yargılanması lazım!!!
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu chp liler hala bu adamdan ne umuyorlar???
    Cevapla
  • çobanoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bence kemal denilen insan değil de haklı üzüldüğüm ona oy verenlere üzülüyorum yazık yazık söylediği kelimeler terörist lere ait yazık yazık yazıklar olsun atatürk zihniyeti buysa halk asla kabul etmez yutturamayacaksın zavallı kemal .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri