Çeçen şahıs evinde ölü bulundu

Kocaeli'de Çeçen uyruklu bir şahıs evinde silahla vurularak öldürüldü. Cinayeti Rus istihbaratının işlediği öne sürüldü.

Çeçen şahıs evinde ölü bulundu
Çeçen şahıs evinde ölü bulundu
GİRİŞ 12.05.2016 07:52 GÜNCELLEME 12.05.2016 21:08
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde, Çeçen uyruklu 46 yaşındaki Ruslan İsrapilov evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Jandarma soruşturma başlatırken, İsrapilov’un arkadaşları Rus istihbaratından şüphelendiklerini öne sürdüler.

Olay, gece saatlerinde, Körfez İlimtepe Mahallesi Barışkent Sitesi’nde meydana geldi. Çeçen uyruklu 3 çocuk babası Ruslan İsrapilov’un oturduğu binanın önüne gelen bir kişi, kapı ziline basıp konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Ruslan İsrapilov, apartmanın kapısının önüne çıktı. Kimliği belirsiz kişi, tabancasını çekip İsrapilov’a ateş etti.

Ruslan İsrapilov, göğsüne isabet eden 4 kurşunla yere yığıldı.  İhbar üzerine gelen sağlık ekibi Ruslan İsparilov’un öldüğünü belirledi. Çevrede ’Resul’ olarak bilinen Ruslan İsparilov’un ölümünün acısını yaşayan eşi ağıtlar yaktı.

MAKİNE MÜHENDİSİ İSPARİLOV'U 3 KİŞİ VURDU

Jandarma ekipleri olay yerinde delil toplarken, Cumhuriyet Savcısı ise incelemede bulundu. Görgü tanıkları, olay yerinden 3 kişinin uzaklaştığını belirttiler. 4 yıl önce Çeçenistan’danİstanbul’a daha sonra da Körfez İlçesi’ne taşınan Ruslan İsparilov’un makine mühendisi olduğu ve İzmit’te tarım aletleri üreten bir firmada çalıştığı öğrenildi.

RUS İSTİHBARATI MI?

Ruslan İsparilov’un öldürüldüğünü öğrenince olay yerine gelen arkadaşları Rus istihbaratını suçladı. Jandarma İsparilov’un öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR 37
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu rus ajanları ülkemizde nasıl oluyor da cirit atabiliyor.istediği gibi at oynatabiliyor.Bunlar neden sessiz sedasız itlaf edilmiyor.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    cecen vatantaslarini tek tek infaz ediyorlar cecenlere ozel onlem alimaliydi yazik oldu mekani cennet olsun
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    elini kolunu sallaya sallaya rusyadan gelip adam öldürüp tekrar elini kolunu sallaya sallaya geçebiliyorlar. alıştık artık yaklaşık 10 yıldır rusya bunu yapıyor.
    Cevapla
  • yakup 7 yıl önce Şikayet Et
    artık yakalayın şu ülkede cirit atan ajanları
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    bir ülkenin, vatanımız içinde operasyon yapması devletimizin güvenilirliğini zedeliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: İlk açıklama geldi
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale