Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın mutlu günü

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı bugün saat 15.00'da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kıyılacak. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kıyılacak nikah öncesi siyah renkli gelin arabasıyla konvoy eşliğinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıktı. İşte Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahıyla ilgili ayrıntılar...

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın mutlu günü
Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın mutlu günü
GİRİŞ 14.05.2016 15:27 GÜNCELLEME 14.05.2016 19:14

 

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı bugün saat 15.00'da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kıyılacak. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kıyılacak nikah öncesi siyah renkli gelin arabasıyla konvoy eşliğinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıktı. İşte Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahıyla ilgili ayrıntılar... 

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın düğününden ilk kareler için tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'ın Selçuk Bayraktar'la kıyılacak nikahı için Huber Köşkü'nden helikopterle ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın Selçuk Bayraktar'la kıyılacak nikahı için misafirler tören alanına gelmeye başladı. Erdoğan da Huber Köşkü'nden helikopterle nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezine geldi. Nikah davetlileri yaya olarak tören alanına geçerken, kültür merkezinin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kültür merkezinin çevresindeki yollar trafiğe kapatılırken, polis helikopteri de önlem aldı.

Sümeyye Erdoğan'ın saat 15.00'da kıyılacak nikahına 6 bin kişi davet edildi. Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan nikah öncesi gelin arabasıyla ilk kez görüntülendi. Huber Köşkünden gelin konvoyuyla ayrılan çiftin arabasını damat Selçuk Bayraktar kullandı. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikahı sebebiyle Küçükçekmece'de bazı yollar trafiğe kapatıldı. Alternatif yollar için haberimiz ayrıntılarını inceleyebilirsiniz. 

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar'ın bugün gerçekleştirilecek nikahıyla ilgili ayrıntılar.. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mutlu günü 

Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde yapılacak nikah töreni öncesinde Huber Köşkü'nden ayrıldı

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, bugün yapılacak nikah töreni öncesinde Huber Köşkü'nden ayrıldı.

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar, Küçükçekmece Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde kıyılacak nikah öncesi siyah renkli BMW marka gelin arabasıyla konvoy eşliğinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıktı.

Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

SÜMEYYE ERDOĞAN VE SELÇUK BAYRAKTAR HUBER KÖŞKÜ'NDEN YOLA ÇIKTI

KINA GECESİ TARABYA KÖŞKÜ’NDE YAPILDI

Sümeyye Erdoğan’ın kına gecesini 7 Mayıs Cumartesi akşamı Tarabya Köşkü’nde yaptığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın hafta sonunda yapılacak nikahının davetiyeleri, davetlilere gönderilmeye başlandı. Öte yandan dört gün sonra Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde bölgedeki hazırlıklar da hız kazandı.

14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak törene 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar Kurulu'nun tamamına yakını ve AK Parti yöneticileri ve milletvekillerinin de aralarında bulunduğu geniş bir katılım bekleniyor.

Düğün Davetiyesi: Sümeyye ve Selçuk’u simgeleyen tek bir ”S” 

Sümeyye Erdoğan ve müstakbel eşinin nikah davetiyesinde, iki tarafın da anne ve babalarının isimleri yer aldı. Sümeyye ve Selçuk’u simgeleyen tek bir ”S” harfine de yer verildi. Davetiye metni şöyle:

“Evlatlarımız Sümeyye ve Selçuk'un nikah törenlerinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Emine ve R.Tayyip Erdoğan- Canan ve Özdemir Bayraktar.

14 Mayıs Cumartesi saat 15.00…Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi."


CUMHURBAŞKANLIĞI EKİBİ İNCELEME YAPTI

Nikah töreni için bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ankara’ya yolcu eden koruma ekibi, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne gelerek incelemelerde bulundu. Konvoyda yer alan motorlu eskortlar da araçların giriş çıkışlarıyla ilgili ön hazırlık yaptı. Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı ekipler ise merkezde boya ve temizlik çalışması yaptı. Vinçler yardımıyla gösteri merkezinin yüksek cam duvarları silindi. Bölgedeki kaldırımlar da yeniden boyandı.

3 TIR dolusu bariyer de nikah günü kullanılmak üzere bölgeye getirildi. Hazırlıklarda çalışan görevliler için gösteri merkezinin bahçesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mobil büfe kuruldu.

NİKAH ŞAHİDİ DAVUTOĞLU 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile işadamı Özdemir Bayraktar’ın oğlu Selçuk Bayraktar’ın 14 Mayıs’ta Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde kıyılacak nikâhının davetiyeleri ortaya çıktı. 6 bin kişinin davet edildiği nikâhın şahitleri arasında Başbakan Ahmet Davutoğlu da olacak.

Sade nikâh davetiyesinde, Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın isimlerinin baş harfi ‘S’, iki sarmaşık dalıyla oluşturulmuş. Davetiyede, çiçek ve çelenk göndermek isteyenlerin bunun yerine, TSK Mehmetçik Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı’na bağış yapmaları isteniyor.

Nikâh töreninde Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’la ilgili bir barkovizon gösterisi gerçekleştirilecek. Mini bir belgesel şeklinde hazırlanan barkovizyon gösterisinde gelin ve damadın çocukluklarından bugüne kadar olan fotoğrafları, yakın arkadaşlarının ve aile bireylerinin kendileri hakkındaki görüşleri yer alacak. 

Bu arada önceki gün Ankara’ya giden Selçuk Bayraktar’ın, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kendisini VİP salonundan uçağa binmek için yönlendiren korumalarına çıkıştığı ve normal yolcu salonundan uçağa bindiği öğrenildi.

ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ

14 Mayıs Cumartesi günü kıyılacak nikahın davetiyeleri hazırlandı. Davetiyede çiçek ve çelenk göndermek yerine Mehmetçik Vakfı, TSK Dayanışma Vakfı ve Türk Polis Teşkilatı’na bağış yapılması istendi.

GÖSTERİ MERKEZİNDE HAZIRLIK

Nikâh töreninin yapılacağı Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde de hazırlıklar hızlandı. Belediye işçileri çevre düzenlemesi yapıyor, boyaları yeniliyor.

Etrafı bariyerlerle çevrili olan kültür merkezine ek olarak polis bariyerleri de getirildi.Cumhurbaşkanlığı koruma ekibi şimdiden kültür merkezinde göreve başladı. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde yapıldı.

Nikah Sebebiyle Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde, gece yarısı bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

Sümeyye Erdoğan-Selçuk Bayraktar çiftinin saat 15.00’te yapılacak nikah töreniyle ilgili hazırlıklar gece boyunca sürdü. Polis ekipleri geceyarısı kültür merkezine çıkan tüm ana cadde ve ara sokakları demir bariyerlerle kapattı.

Bu kapsamda, Küçükçekmece Belediyesi Fatih Caddesi Opet benzinlik ile Ekinevler Sokağı arası, Fulya Sokak, Dereboyu Caddesi, Tokel Sokak, Funda Sokak, Fırat Sokak veMehmet Akif Ersoy Bulvarı saat 00.15’ten itibaren araç trafiğine kapatıldı. Alternatif güzergah olarak ise Muammer Aksoy Caddesi ile Basın Ekspres Yolu gösterildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da, gece saatlerinde nikahın yapılacağı yere gelerek çalışmaları bizzat yerinde denetledi. Bu sırada, bomba uzmanı polisler nikahın yapılacağı bölgede detaylı patlayıcı madde araması yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar
36 bin sağlık personeli alınacak!