PKK operasyonunda sürpriz isim! Bizzat katıldı

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, kullandığı F-16 ile terör örgütü hedeflerine yönelik yürütülen harekata katıldı.

PKK operasyonunda sürpriz isim! Bizzat katıldı
PKK operasyonunda sürpriz isim! Bizzat katıldı
GİRİŞ 22.05.2016 13:08 GÜNCELLEME 22.05.2016 13:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hava Kuvvetleri Komutanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Ünal, 18 Mayıs'ta kullandığı F-16 savaş uçağıyla Ankara'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığından havalandı. Önce Balıkesir'deki 9. Ana Jet Üs Komutanlığına giden Orgeneral Ünal, daha sonra Diyarbakır'daki 8. Ana Jet Üs Komutanlığına geçerek inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Balıkesir'de 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İshak Dayıoğlu tarafından karşılanan Orgeneral Ünal, birlik faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 191. Filo ve Hat Bakım Komutanlıklarında filo personeliyle bir araya gelen Ünal, Ege Denizi'nde başarılı görevlerini sürdüren pilotların değerlendirmelerini dinledi. Orgeneral Ünal, Ege görevlerinin yanında teröristle mücadele ve koalisyon harekatındaki başarılarından dolayı personeli tebrik etti.

Gece görev uçuşuna katıldı

Diyarbakır'a inişinde 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Deniz Kartepe tarafından karşılanan Orgeneral Ünal, birlik faaliyetlerine ilişkin brifing aldı.

8. Ana Jet Üs Güvenlik Tabur Komutanlığı personeliyle bir araya gelen, tabur komutanlığının silah ve araç sergisini inceleyen Ünal, 181. Filo Komutanlığına geçerek filo çalışanlarıyla görüştü.

Orgeneral Ünal, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen harekat kapsamındaki gece görev uçuşuna bizzat katıldı. Hedeflerin tam isabetle vurulmasının ardından personeli fedakarlıkları ve başarılarından dolayı tebrik eden Orgeneral Ünal, "Elinize, bileğinize sağlık" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 7
  • giresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    genel de hava alanında golf oynar viski içer dansöz oynatırlardı biraz ders aldılar
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun generale. Elimde imkan olsa ben de gider bombalarım. Hırsımı alamıyorum.
    Cevapla
  • Hasan Gür 7 yıl önce Şikayet Et
    Dur biraz sakin ol hele, sen bu hırsla o hedefleri 12 den vurabilirmiydin? hani hırs öfke insanın gözünü ve aklını kör edebiliyorda yoksa bir itirazım yok.
    Cevapla
  • mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    o günlerden bu günlere viski içip siyaset yapan ülkeyi yiyen komutandan teröristi bizzat cezalandıran komutana sen hep varol recep tayyip ve ekibi Allah yolunuzu her daim açık eylesin
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • 444MALATYA444 7 yıl önce Şikayet Et
    ve tabiki yazılımı millileştiren mühendislerimizden eski sistem olsa Amerika ne oyunlar yapardı şimdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme