Kahramanmaraş'ta çok önemli keşif!

Kahramanmaraş'ta, kanalizasyon kazısında bulunan ve mamut çenesine ait olduğu düşünülen kemik parçaları Müze Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Kahramanmaraş'ta çok önemli keşif!
Kahramanmaraş'ta çok önemli keşif!
GİRİŞ 27.05.2016 12:21 GÜNCELLEME 27.05.2016 12:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Türkoğlu Şube Müdürlüğü ekiplerince kazı esnasında bulunan ve mamut çenesine ait olduğu düşünülen kemik, incelenmek üzere Kahramanmaraş Müzesi yetkililerine verildi.

Beyoğlu Mahallesi’nde yapılan çalışma sırasında bulunan 25 santimetre genişliğinde, 24 santimetre yüksekliğinde ve 8 santimetre kalınlığındaki kemiğin incelenmesine başlandı. Öte yandan daha önce de aynı bölgede çıkarılan mamut iskeletlerinin bulunan kemiklerin mamut iskeleti olduğunu destekler nitelikle olduğu kaydedildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • kemal bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canlı mamut bulduk diyelim napacaz sütünü sağıp etini mi yicez..
    Cevapla
  • yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle düşündüğümüz için nal topluyor müslüman dünyası kardeş....
    Cevapla
  • yücel 7 yıl önce Şikayet Et
    HEMEN evrimciler ortaya cıkar ve orayı resmedım bır kelebege eklerler ve kelebekten turediklerini söylerler, bence boyle haberler yapmayın :D
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    abi bu evrimcilerde hep maymunu evrimleştirip insan yapıyorda bu eşşekler hiç mi evrimleşmemiş hem 4 ayak üstünde kalmış yada karınca sinek fil ulan bunlar neden evrimleşip başka şey o9lmadı yıllardır çıkan fosille aynı bi gıdım değişmemiş ulan birazda eşşekleri evrimleşdirinsene ...ama eşşekler evrim leşdi de bizim eşşekler evrimleşmedi hala meclisde milletin özgür iradesiyle oy verdi diye küfür yiyor eeee eşşek küfreder anırır normal yani baş eşşek kemalde bakıyor mal mal o da normal abi neyse
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma