Sedat Şahin bağlantılı gecekondunun sırrı çözüldü!

Beyoğlu'nda bir gecekonduda bulunan silahlarla ilgili soruşturmada şüpheli Oktay Ö. yakalandı.

Sedat Şahin bağlantılı gecekondunun sırrı çözüldü!
Sedat Şahin bağlantılı gecekondunun sırrı çözüldü!
GİRİŞ 02.06.2016 11:44 GÜNCELLEME 02.06.2016 11:44

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 20 Kasım 2015’te Beyoğlu Piripaşa Mahallesi Göktuğ Sokak’ta bir gecekonduda ele geçirilen 5 kaleşnikof ve 1 Thomson marka otomatik tabanca, 1 Uzi ve değişik markalarda da 3 otomatik tabanca, 10 kaleşnikof şarjörü ve otomatik silahlara ait şarjörler ile çok sayıda değişik marka ve çaplarda mermilerle ilgili yaptığı çalışmalar sonucunda silahların firari şüpheli Oktay Ö.’e ait olduğunu belirledi. Polisekipleri şüpheli Oktay Ö.’nün yakalanması için teknik takip başlattı.

DÜN YAKALANDI

Ekipler dün yaptığı operasyonda şüpheli Oktay Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Sabah saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Oktay Ö. sorgulanmak üzere Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüpheli hakkında, ’İzinsiz olarak ateşli silahları ve mermileri ülkeye sokma’ ile ’Ateşli silah imal etme ve nakletme’ suçlarından işlem başlatıldı.

’ŞAHİNLER’ BAĞLANTISI TESPİT EDİLDİ

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yakalanan şüpheli Oktay Ö’nünSedat Şahin ve adamlarıyla silah ticareti konusuyla ilgili olarak bağlantılı olduğunu tespit etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!