Metro sefer saatleri değişti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi metro sefer saatlerinde Ramazan ayı değişikliği yaptı. Metro sefer saatleri gece 02:00'ye kadar uzatıldı.

Metro sefer saatleri değişti!
Metro sefer saatleri değişti!
GİRİŞ 06.06.2016 14:31 GÜNCELLEME 06.06.2016 16:16

Ramazan ayı dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metro sefer saatlerinde değişiklik yapıldığını duyurdu.

Değiştirilen metro sefer saatlerine göre; tüm raylı sistem hatlarında seferler 01:00'a kadar uzatıldı. Cuma ve Cumartesi günleri ise metro seferleri 02:00'ye kadar yapılacak.

Ramazana özel hatlar:

R1- Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı

R2- Yenikapı - Cevizlibağ

R3- Eyüp - Beyazıt

Öte yandan İETT, Ramazan ayına özel hatları devreye soktu. Ramazan ayı boyunca vatandaşlar, R1 Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı, R2 Yenikapı - Cevizlibağ, R3 Eyüp- Beyazıt hatları ile kutsal mekanlara kolaylıkla ulaşabilecekler.

Eyüp- Beyazıt (R3 hattı) Ramazan hattının güzergâhı bu yıl da değişmedi. Güzergâh Eyüp Sultan, Düğmeciler, Nişanca, Eyüp Sultan Bulvarı, Demirkapı, Şehitlik, Edirnekapı Surdışı, Edirnekapı, Acıçeşme, Karagümrük, Atikali, Yavuzselim, Balipaşa, Hasan Halife Mahallesi, İskenderpaşa, Aksaray, Ordu Caddesi, Laleli ve Beyazıt’tan oluşuyor.

Eyüp-Beyazıt hattı sayesinde vatandaşlar tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih, Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan gibi camileri ziyaret etme fırsatı bulacak. Ramazan ayına özel Beyazıt-Eyüp Sultan arasında hizmet verecek Ramazan Hattı iş günleri ve hafta sonu 3 otobüsle 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek.

Eyüp-Beyazıt Ramazan hattına ilaveten bu yıl Ramazan ayında Yenikapı Etkinlik Alanı’ndan-Cevizlibağ Metrobüs İstasyona R2 hattı 13.55 ile 01.45 saatleri arasında ring olarak, R1 Uzunçayır – Maltepe Sahil Parkı hattı ile 18.30 ile 02.00 arasında karşılıklı seferler yapacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!