Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? (2016 ) - Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı?

Mübarek Ramazan ayı başladı ve oruçlar tutulmaya başlandı. Öte yandan daha 1 aya yakın olmasına rağmen Ramazan Bayramı'nın kaç gün tatil olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki Ramazan Bayramı 2016 tatili kaç gün olacak?, Bu ramazan, bayram tatili 9 gün olacak mı?, bu sorunun yanıtı Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yapılacak açıklamaya kaldı. işte konuyla ilgili diğer detaylar haber7.com'da..

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? (2016 ) - Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı?
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? (2016 ) - Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı?
GİRİŞ 10.06.2016 16:50 GÜNCELLEME 10.06.2016 16:51

Mübarek Ramazan ayı başladı ve oruçlar tutulmaya başlandı.Öte yandan daha 1 ay olmasına rağmen Ramazan Bayramı'nın kaç gün tatil olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki Ramazan Bayramı 2016 tatili kaç gün olacak?Bu ramazan bayram tatili 9 gün olacak mı?, bu sorunun yanıtı Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yapılacak açıklamaya kaldı. işte konuyla ilgili diğer detaylar haber7.com'da..

Turizm sektörünün temsilcilerinin önerisiyle Ramazan Bayramı tatili kararının bu yıl erken açıklanması gündeme gelmişti.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ise, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasının önümüzdeki günlerde yapılacak Bakanlar Kurulu kararı ile belli olacağını söyledi.

Bakan Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte katıldığı Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki Nasrettin Hoca Anma Etkinliklerinde gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu cevaplandırdı.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılması kararının, önümüzdeki günlerde yapılacak Bakanlar Kurulu’nda belli olacağını belirtti.


Rusya krizi nedeniyle zor günler turizmciler, Ramazan Bayramı tatili kararının erken açıklanmasıyla yerli turistin önceden tatil programı yapabileceğini belirtmişlerdi.

Avcı’nın bu açıklamasının ardından Ramazan bayramı tatiliyle ilgili kararın bu akşamyapılacak Bakanlar Kurulu kararı sonrasında belli olması bekleniyor.

2016 yılı Ramazan Bayramı, arefe günü ile 4 Temmuz Pazartesi günü (Yarım gün tatil) başlayacak. 5 Temmuz Salı, 6 Temmuz Çarşamba, 7 Temmuz Perşembe günü ise 1-2-3'üncü günler kutlanacak.

Bakanlar Kurulu kararı ile Ramazan bayramın tatiline 4 Temmuz Pazartesi öğleden önce ve Cuma gününün de eklenmesi ile tatilin 9 güne yükselmesi bekleniyor…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...