Acı haber az önce geldi: Ölü sayısı arttı!

İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırıda ağır yaralanan Ahmet Bayraktar isimli vatandaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Acı haber az önce geldi: Ölü sayısı arttı!
Acı haber az önce geldi: Ölü sayısı arttı!
GİRİŞ 07.06.2016 15:16 GÜNCELLEME 07.06.2016 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Vezneciler’de çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı saldırıda yaralanan polisler ve sivil vatandaşlar çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Emniyetten alınan bilgilere göre Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 14, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 4, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 6, Samatya Eğitim ve Arşatırma Hastanesi’ne 5, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine 6, Medical Park Hastanesi’ne 6, Balat Hastanesi’ne 1 olmak üzere toplam 42 sivil ve polis, hastanede tedavi altına alındı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olan Ahmet Bayraktar isimli vatandaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Böylece patlamada hayatını kaybeden sivil vatandaş sayısı 5’e çıktı. Hastanelerdeki 16 polis, 25 vatandaşın ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • 81_Sahil 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı düşüncelerle katılıyorum. Boşuna zaman kaybetmeyin. Yürekler korku salacak icraatlar yapalım. Çıkarın idam yasasını acilen! Ve de hiç bir nankör zındık'ı affetmeyin. Sallandırın ibret-i ala için!!!
    Cevapla
  • Orhan Küçükönder 7 yıl önce Şikayet Et
    Acilen idam yasası çıkartılıp ilk olarak İmralı'da ki caniden başlanarak meclisteki uzantılarıyla devam edilmeli.
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber için düşüncelerim şu ki; Deliklerde yakaladıktan sonra bunların gebertilmesidir kardeşim. Bırakın bu pamukçuk işleri. Yok annesi ile buluştur yok babası ile bi sarılsın filan. Yav bunlar katil kardeşim katil. Duygu olmaz bunlarda bunlar ermeni tohumu Yazık etmeyin gelin bunlara yasa çıkartın ve terör suçundan yaklananı sallandırın Bakın inanın bana hiç bir şey kalmaz Terör namına kelime bile edemez kimse. Haydi bismillah deyip şu konuyu ortaya serin artık. Bizi AB ile oyalamalarının sebepleri bunlar. Yasaları değişemesinler diye bizi oyalıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı