AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı mı? Son Dakika

AÖF sınav sonuçları 4-5 Haziran açıklanıyor. AÖF son dakika gelişmesi. AÖF sınav sonuçları en geç 17 Haziran Cuma gününe kadar açıklanacak.

AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı mı? Son Dakika
AÖF sınav sonuçları bugün açıklandı mı? Son Dakika
GİRİŞ 10.06.2016 09:04 GÜNCELLEME 13.06.2016 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son günlerin en çok merak edilen soruları ''AÖF final sınavı sonuçları açıklandı mı?'' ve ''AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?'' oldu. AÖF adayları şimdi en çok bu soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika AÖF sınav sonuçları gelişmeleri...

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

* Yukarıdaki bağlantıdan ulaşılan AÖF sınav sonuçları sayfası, sonuçlar açıklanır açıklanmaz aktif hale gelmektedir.

Anadolu Üniversitesi tarafından 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Final Sınavı soruları ve cevapları yayınlanmıştı. Öğrenciler AÖF soruları ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr internet sitesinden ulaşabilirler. AÖF bahar dönemi dönem sonu sınav sonuçları için ise meraklı bekleyiş devam ediyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

4-5 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçları her an açıklanabilir. AÖF sınav soruları ve cevapları sınavdan hemen sonra yayınlandığı için sınav sonuçlarının da aynı şekilde hızlı bir biçimde açıklanması bekleniyor.

AÖF 2016 FİNAL SINAVI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sınav sonuçları, Açıköğretim Sınav Yayınlama Sistemi üzerinden açıklanacak. Öğrenciler sınav sonuçlarına sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr internet sitesindeki Öğrenci Girişi bölümüne T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yaparak ulaşabilecekler.

AÖF 2016 Final Sınavı Sonuçları

Sisteme giriş için şifrelerini unutan öğrenciler Giriş Sayfası üzerindeki ''şifremi unuttum'' butonuna veya ''Tek kullanımlık kod ile oturum açmak istiyorum'' seçeneğine tıklayarak yeni şifrelerini istedikten sonra sisteme kolaylıkla giriş yapabilirler.

AÖF SINAV GEÇME NOTLARI

Harf Notu - Katsayısı

AA 4,00

AB 3,70

BA 3,30

BB 3,00

BC 2,70

CB 2,30

CC 2,00

CD 1,70

DC 1,30

DD 1,00

FF 0,00

YORUMLAR 1
  • orçun 7 yıl önce Şikayet Et
    pazartesi dgs sınavı var sonuçlar açıklanmazsa mezun görünmeden nasıl sınava gireceğiz aöf bugün açıklamazsa dgs sınavı yatar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?