Mutlu Kaya KİMDİR? Aslen nereli, kaç yaşındadır?

Diyarbakır'daki evinde silahlı saldırıya uğrayarak felç kalan Mutlu Kaya kimdir?, Mutlu Kaya kaç yaşındadır? Mutlu Kaya hakkındaki bilgiler.

Mutlu Kaya KİMDİR? Aslen nereli, kaç yaşındadır?
Mutlu Kaya KİMDİR? Aslen nereli, kaç yaşındadır?
GİRİŞ 10.06.2016 13:59 GÜNCELLEME 12.06.2016 13:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir televizyon ekranında yayınlanan 'Sesi Çok Güzel' yarışmasına katılmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran, ancak Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırı nedeniyle başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya kimdir?

Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan ve aylardır felçli bir şekilde hayata tutunmaya çalışan Mutlu Kaya'yı tüm Türkiye katıldığı bir ses yarışmasında tanıdı.

Kaya, gösterdiği performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekli olduğu gözlerden kaçmayan Kaya için Sibel Can, anne Kaya ile sohbet ederken "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu’yu İlk dinlediğimde ’işte budur’ dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği vereceğim." demişti.

Güzel sesi ile olduğu kadar hayat hikayesiyle de herkesi derinden etkileyen Kaya, Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okula gidememiş.

Fakir ve 8 çocuklu bir ailede dünyaya gelen Kaya, kardeşleri ve annesi ile birlikte evleri olmadığı için bir başkasıyla evli olan babasının evinde yaşıyor.

Tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veren Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü herkesi derinden etkilemişti.

YORUMLAR 1
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Çokmu onemli yeter artık yıllardır gündemde, bu kadını gündemde degil gazilerimizi şehit yakınlarını gündemde tutun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Kur'an'a hakaret, soykırımcı İsrail'e övgü! Fatih Altaylı'dan tepki toplayan açıklama