Terör örgütüne çifte darbe: 31 terörist öldürüldü

Suriye'de saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD hedeflerine koalisyon güçleri havadan, TSK karadan müdahale etti.

GİRİŞ 11.06.2016 10:36 GÜNCELLEME 11.06.2016 12:20
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Suriye'deki IŞİD'e ait atış hazırlığından olduğu tespit edilen 33 hedefe yapılan atışlar ve koalisyon uçakları tarafından düzenlenen 9 hava harekatı sonucunda ilk tespitlere göre 31 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi.

TSK OBÜSLERLE VURDU

Suriye kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD'e ait silah mevziileri, Katyuşa roketleri ve havan silahlarından oluşan 33 hedefe, dün Fırtına obüsleri ile atış yapıldı.

31 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından da Cakka bölgesine 5 ve Dudiyan bölgesine 4 olmak üzere 9 hava harekatı düzenlendi. Yapılan atışlar ve hava harekatı sonucunda ilk tespitlere göre 31 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi. IŞİD'e ait 6 savunma mevzii, üzerinde Katyuşa roketleri bulunan 5 araç, 3 tahkim edilmiş bina ve 3 havan mevziinin imha edildiği tespit edildi.

YORUMLAR 14
  • Ayder 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım türkiyeme .vur vur inlesin bütün dünya dinlesin.bir Türk dünyaya bedeldir .anladınızmı Avrupa vede dünya.......
    Cevapla
  • DURU 7 yıl önce Şikayet Et
    IŞİD' vurmakla PYD'nin önünü açıyoruz.
    Cevapla
  • SULTAN SULEYMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Soranlara soyluyorum artik pyd yi vuramazlar cunku pyd arasinda amerikan askerleride var tabi bana sorsaniz ben baskan olsam muttefigimde olsa dusmanimla beraberse once uyaririm sonra vururum
    Cevapla
  • melancolik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu isid denen örgüt ıslami karalamak adına kurulmuş, Yönetimini batililarin yapmiş olduğu taşeron bir örgüttür. Bunların amaçları belliki birilerine toprak ve petrol kazandırmaktır.
    Cevapla
  • Yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    Tsk ya soruyorum pydye neden vurmuyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı