Filiz, vatandaşın duyarlılığı ile yakalandı

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, seri katil Atalay Filiz'in vatandaşın duyarlılığı sayesinde yakalandığını belirtti.

Filiz, vatandaşın duyarlılığı ile yakalandı
Filiz, vatandaşın duyarlılığı ile yakalandı
GİRİŞ 12.06.2016 11:43 GÜNCELLEME 12.06.2016 11:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya açıklama yaptı. Uzunkaya şunları söyledi:

Bugün 7.30 sıralarında İzmir gümüldür'de yakalanmıştı. Ulusal medyada seri katil olarak yer bulan ve Mayıs ayının son günlerinde ilimize geldiğine ilişkin bir takım bilgilerin paylaşıldığı Atalay Filiz'in ayın 27'inde üçüncü cinayetten sonra ilimize geldiği, Buca'da bir internet kafede 3,5-4 saat bir takım temaslar kurduğu, konaklama yeri konusunda arayışlar içinde olduğu tespit edildi. 27'siyle 30'u arasındaki süreçte İzmir'de olduğunu öğreniyoruz. Bununla ilgili kamera kayıtlarımız teyit ediliyor.

Sonra bir bekar evinde kalıyor. 31 Mayıs sabahı eşyalarıyla il merkezinden ayrılıyor. Bu süre içerisinde Atalay Filiz'in İzmir'de, daha önce İzmir'de yaşamasından dolayı, Gümüldür-Özdere bölgesinde kaldığı, Çeşme taraflarına hiç gitmediği, ilimizi hiç terk etmediği anlaşılıyor.

VATANDAŞIMIZI ÖDÜLLENDİRECEĞİZ

Atalay Filiz, bir ihbar üzerine minibste yakalandı. Minibüsten inip başka bir minibüse binmiş. 2 hafta boyunca her türlü şüpheye karşı duyarlı olan ve ihbar eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ihbarı yapan vatandaşımızı ödüllendireceğiz.

ÜZERİNDE YÜKLÜ MİKTARDA PARA BULUNDU

Seri katilin üzerinde kendi adına düzenlenmiş bir pasaportu ve kendisine ait kimliği bulundu. Üzerinde kendi fotoğrafı bulunan sahte ehliyet cüzdanı ve kimlikler ve 10 bin lira ve 3 bin 500 euro bulundu.

Şahsın 3 yıldan beri ailesiyle herhangi bir irtibatı yok.

"GAYET NEŞELİ GÖRÜNÜYOR"

Herhengi bir pişmanlık belirtisi yok. Gayet neşeli ve zeki görünüyor.

YORUMLAR 1
  • Namiq 7 yıl önce Şikayet Et
    Gebertin gitsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi