Erdoğan'ın okuduğu o dua marş oldu

Erdoğan'ın meydanlardan sık sık dile getirdiği Arif Nihat Asya'nın 'Dua' şiiri, Sanatçı Mustafa Kamacı'nın seslendirmesiyle marş oldu.

GİRİŞ 15.06.2016 00:25 GÜNCELLEME 15.06.2016 00:36
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Tasavvuf alanında önemli çalışmalara imza atan genç sanatçı Mustafa Kamacı, 'Kehkeşan' adlı ses getirecek bir albüm çalışmasına imza attı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN OKUDUĞU O DUA MARŞ OLDU

Albümün çıkış parçası olan 'Dua' marşı ise kısa sürede çok sayıda dinleyici tarafından beğeniyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın meydanlarda sık sık andığı Arif Nihat Asya'nın 'Dua' şiirini Mustafa Kamacı marş olarak düzenledi.

Parçanın hazırlık aşamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da marşı beğeniyle dinlediğini ifade eden Kamacı, çalışmanın perde arkasını bu ifadelerle anlattı:

İslam coğrafyasında da ses bulacak bir albüm için hazırlıklarımıza başladığımızda, Sayın Cumhurbaşkanımızın milyonlara karşı okuduğu 'Dua' şiirine de yer vermek istedik. Şiirin sokaktaki karşılığına baktığımızda Cumhurbaşkanımızı gördük. Onun da onayını alarak güzel bir eser hazırlamış olduk.

YORUMLAR 25
  • ertuğrul gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımız Allah sizi korusun başımızdan eksik etmesin amin
    Cevapla
  • fani 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır hep aynı tarzda yapılan şeyler. ömer karaoğlunun benzer ilahileri vardı. Geliştirelim artık kendimizi. Çok basit.
    Cevapla
  • arif 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel olmuş. yapanların ellerine sağlık
    Cevapla
  • super 7 yıl önce Şikayet Et
    super
    Cevapla
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel evet ama diğer arkadaşların da söylediği gibi gerçekten marş coskusuyla cok daha güzel olur du...yinede yazandan okuyanlardan hazirlayanlardan Allah razı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarının keskin nişancısı İsrail askerini böyle avladı
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi