Survivor'dan elenen Yunus Günçe KİMDİR?

Son günlerde Survivor'da sergilediği başarılı performansı ile adından sıkça söz ettiren Yunus Günçe kimdir? İşte detaylar...

Survivor'dan elenen Yunus Günçe KİMDİR?
Survivor'dan elenen Yunus Günçe KİMDİR?
GİRİŞ 15.06.2016 17:13 GÜNCELLEME 15.06.2016 18:15

Survivor'da gösterdiği başarılı performansı ile göz dolduran ve Türk halkına kendini sevdirmeyi başaran Yunus Günçe, oyunculuk kariyeri boyunca bir çok dizi film ve sinema filminde rol almış, televizyon programlarına sunuculuk yapmış başarılı bir Dj ve komedyendir.

Aslen Trabzonlu olan Günçe, 1976 yılında Almanya'da dünyaya geldi.

Dj'lik kariyerine Number One TV'da başladı ve daha sonra Radio Hot'ta devam etti. Ayrıca TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Uçurtma" adlı çocuk programının sunuculuğunu üstlenen Günçe, Hot TV'de başladığı "Dejavu" adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir.

Yine TRT 1'de yayınlanan "Koçum Benim" adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan Günçe, ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır.

Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği "O Şimdi Asker", Oğuzhan Tercan'ın yönettiği "Hırsız Var" adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Yunus Günçe, kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.

2011 itibariyle CNN Türk'te "Beni İkna Et" adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve moderatörlüğünü yapmıştır. Ayrıca TRT Spor kanalında "Sporaktif" programını sunmuştur.

Stand-up olarak kariyerine "Hiç Komik Diil" ile başlamıştır.

Survivor 2016 ünlüler takımında yer alan Yunus Günçe, 14 haziran 2016 tarihinde elenerek Kıbrıs finallerine veda etmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu