Emrah Altındağ KİMDİR? Neden intihar etti?

Genç oyuncu Emrah Altındağ intihar etti. Peki Emrah Altındağ kimdir? Neden intihar etti? İşte detaylar...

Emrah Altındağ KİMDİR? Neden intihar etti?
Emrah Altındağ KİMDİR? Neden intihar etti?
GİRİŞ 18.06.2016 17:44 GÜNCELLEME 18.06.2016 17:44

Sürmeli Emrah lakabı ile tanınan Emrah Altındağ, dün gece saatlerinde Pendik Kaynarca’da ölü bulundu. Peki Emrah Altındağ kimdir? Detaylar haberimizde...

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay, Instagram hesabı üzerinden Emrah Altındağ'ın intihar ettiğini duyurdu. Kendisinin ve oyuncu Emrah Altındağ'ın bulunduğu bir fotoğraf karesini paylaşarak bu acı haberi sanat camiasına ve tüm takipçilerine duyuran Akay, fotoğrafa şu notu ekledi:

Onur Akay: "Hayat Dergisi İmtiyaz Sahibi Kaan Eruysal'la yaptığım röportajda, dergi çalışanları Twitter adresimi geri alarak beni mutlu etti. Ancak, röportaj sırasında aldığım acı haberle yıkıldım. Sürmeli Emrah lakabı ile tanınan genç oyuncu arkadaşım Emrah Altındağ, dün gece saatlerinde Pendik Kaynarca'da ölü bulunmuş. Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amirliği, bana Emrah'ın intihar ettiğini söyledi. Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim."

İşte o paylaşım!

Emrah Altındağ Kimdir?

Asıl mesleği tiyatrocu olan Sürmeli Emrah adıyla tanınan Emrah Altındağ, Şener Şen, Halit Akçatepe, Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Metin Akpınar, Ekrem Bora ve Müjdat Gezen gibi çok sayıda usta oyuncu ile tiyatro hayatına devam etmiş, daha sonra ise dizi ve sinema oyunlarında rol almıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi