Survivor kim elenecek? Eleme adayları kimler?

Survivor 19 Haziran 2016 eleme adayları kimler oldu?, Parmağı kırılan Semih'in son durumu nedir? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor kim elenecek? Eleme adayları kimler?
Survivor kim elenecek? Eleme adayları kimler?
GİRİŞ 20.06.2016 14:28 GÜNCELLEME 20.06.2016 14:30

19 Haziran Survivor'da kim elendi ?, Survivor'da 19 Haziran eleme adayları kimler oldu ? Survivor'da bu hafta eleme gecesi öncesinde adaya veda edecek olan isimlerin hangi takımdan çıkacağı merak konusu.

Peki; Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da sms halk oylamasında eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor son dakika gelişmeleri...

SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Survivor yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu sırasında Serkay ile girdiği mücadele sonucunda havuza düşen Semih Öztürk'ün sağlık durumu merak konusu. Havuzdan çıktıktan sonra parmağının kırıldığı anlaşılan Survivor Semih'in o halini görenler kendinden geçti. İlk müdahaleyi Doktor Metin Kuş'un yaptığı yarışmada Metin Kuş ''beni aşan bir müdahale'' diyerek Semih'in hastaneye kaldırılmasını sağladı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

19 Haziran Survivor son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya bir Dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor Finali'ne sayılı günler kala oynanan tüm oyunlar hayati önem taşıyor. Dün akşam oynanan Survivor Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler takımı, Gönüllüler karşısında 10'a 9 kazandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

19 Haziran 2016 Survivor Dokunulmazlık Oyunu kaybedeni Gönüllüler takımı oldu. Oyunun hemen ardından yapılan eleme adayı oylamasında gönüllüler kadrosu kendi aralarında yaptıkları oylama sonucunda ilk eleme adayı olarak İbrahim'i seçtiler.

Dokunulmazlık oyununun ardından oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda ise Nagihan ve Atakan mücadele etti. Yarışmanın sonucunda kaybeden Nagihan oldu. Survivor Nagihan bu haftanın ikinci eleme adayı oldu.

ACUN ILICALI, SEMİH ÖZTÜRK'ÜN SEVGİLİSİ KURRETÜLAYN MATUR İLE TARTIŞTI

Semih Öztürk’ün Ütopya’da birlikte yarıştığı sevgilisi Kurretülayn Matur ise Semih’in sakatlığından sonra Acun Ilıcalı’ya sosyal medya üzerinden bir mesaj yazdı. Ailesi ve kendisinin Semih’in sağlık durumunu merak ettiğini yazan Kurretülayn Matur sitem dolu ifadelerle Ilıcalı’yı eleştirdi. Acun Ilıcalı ise Kurretülayn’a anında cevap yazarak ailesinin bilgilendirildiğini açıkladı ve “Survivor yarışmacılarımız ile ilgili yaşanan kritik durumlar en yakın aile bireylerine haber verilmektedir,arkadaşlarına değil. Babasına haber verildi. Görüldüğü gibi parmağı kırık. Hayati bir tehlikesi yok. Sende tüm sevenleri gibi bekleyebilirsen seviniriz” dedi. (TVAKTUEL)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler