Acun Ilıcalı 'nın Instagram paylaşımı gündem oldu!

Acun Ilıcalı, İspanya karşısında kötü futbol oynayan A Milli Takımı eleştiren taraftarlara tepki gösterdi. İşte Ilıcalı'nın verdiği tepki...

Acun Ilıcalı 'nın Instagram paylaşımı gündem oldu!
Acun Ilıcalı 'nın Instagram paylaşımı gündem oldu!
GİRİŞ 20.06.2016 15:54 GÜNCELLEME 20.06.2016 15:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile A Milli Takım'a destek verdi. İspanya maçında kötü futbol oynadığı için taraftarlar tarafından yoğun eleştirilere maruz kalan Milli Takım için Acun Ilıcalı sosyal medyadan tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına; "Bize defalarca mutluluklar yaşatan Milli kardeşlerimin dün protesto edilmelerini üzülerek seyrettim. Dünya sıralamasında 13. sıraya çıkmış bir takıma bence bu yapılmamalıydı. Fatih Hocam, Kaptan Arda ve tüm Milli Takıma Salı günü trübünde 'yenilsen de yensen de' diye bağırmak istiyoruz, sonuna kadar sizinleyiz" mesajını yazdı.

İSPANYA MAÇINDAN SONRA A MİLLİ TAKIMA ELEŞTİRİLER HADDİNİ AŞTI

A Milli Takımımızın EURO 2016 kapsamında İspanya karşısında 3-0 mağlup olması taraftarlar tarafından büyük tepki çekmişti. Sosyal medya sitelerinden eleştiri yağmuruna tutulan Milli Takımımıza haddini aşan pek çok mesaj gönderildi.

Özellikle Arda Turan'ı hedef alan tepki mesajlarından Fatih Terim'in kızı Buse Terim'de nasibini almıştı. Öyle ki hamile olan Buse Terim'in daha doğmamış çocuğuna yapılan beddualardan ağza alınmayacak küfürlere kadar pek çok paylaşım yapıldı.

YORUMLAR 3
  • haci 7 yıl önce Şikayet Et
    para varsa adam gibi oynariz yoksa adam degiliz
    Cevapla
  • Artuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Acun sen işine bak ! Ramazan ayında kumar oynayan oyuncu istemiyoruz.
    Cevapla
  • tarafsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    bu noktadan sonra.. belkide ceklere yenilmek herkesin isine gelir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik