Aysun Kayacı KİMDİR? Aslen nereli, kaç yaşında?

Bir döneme 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' açıklamalarıyla damgasını vuran Aysun Kayacı kimdir?İşte Aysun Kayacı hakkında tüm detaylar.

Aysun Kayacı KİMDİR? Aslen nereli, kaç yaşında?
Aysun Kayacı KİMDİR? Aslen nereli, kaç yaşında?
GİRİŞ 20.06.2016 15:06 GÜNCELLEME 20.06.2016 15:29

Bir döneme 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?' açıklamalarıyla damgasını vuran Aysun Kayacı kimdir? Aysun Kayacı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Aysun kayacı Kimdir?

Mankenlik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan Aysun Kayacı, 23 Mart 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Henüz 15 yaşındayken fuarlarda stand görevlisi olarak mankenliğe başlayan Kayacı, uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa ilk adımını attı. Yer aldığı ilk proje ise; "Zehirli Çiçek" oldu.

2004 - Yılın En İyi Mankeni Oldu!

2004 yılında 12. MGD Altın Objektif Ödülleri'nde Yılın En İyi Mankeni ödülünü aldı.

2005 yılında Çat Kapı, 2006 yılında Doktorlar, 2007 yılında Sessiz Gemiler adlı dizilerde rol aldı. Kısık Ateşte 15 Dakika adlı sinema filminde de şarkıcı rolü oynadı. 2007 - 2008 yıllarında bir içecek firmasının ses getiren reklam filminde oynadı.

2009 yılında Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nü tamamlayan Kayacı, bir çok dizi filmde rol aldı ve NTV’de yayınlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" adlı televizyon programında sunuculuk yaptı.

27 Mart 2008 tarihinde söz konusu programda, ve George Orwell'in Hayvanlar Çiftliği romanındaki domuz karakterine söylettiği: "Hepimiz eşitiz ama ben herkesten daha eşitim" sözlerine gönderme yaparak: "Bu ne biçim demokrasi? Benim verdiğim oy ile ayaktakımının, dağdaki çobanın oyu eşit olabilir mi?" sözleri yüzünden Adıyaman ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Orak ve avukatı Hacı Orhan tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve "Basın Yoluyla Hakaret" suçundan Türk Ceza Kanunu 301. maddesinden dava açılması istenmiştir.

Özel Hayatı

27 Ekim 2012'de bankacı Efe Kapancı ile evlendi. Kendisi medyadan uzak bir şekilde Londra'da yaşamını sürdürmekte.

Filmleri

Kısık Ateşte 15 Dakika
Şeytanın Pabucu

Dizileri

Sessiz Gemiler
Doktorlar - Kader
Zehirli Çiçek - Ayşin
Cuma'ya Kalsa - Çiğdem
Artı 18 - Selin
Gece Gündüz-(konuk oyuncu)
Ümit Milli
Çat Kapı
Alem Buysa - konuk oyuncu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!