Şeyma Korkmaz Kimdir? | Hayatı, Biyografisi

Kardeşini yaralayan adama saldıran dizi oyuncusu Şeyma Korkmaz hayatı ve yaşananlar haberimizde…

Şeyma Korkmaz Kimdir? | Hayatı, Biyografisi
Şeyma Korkmaz Kimdir? | Hayatı, Biyografisi
GİRİŞ 21.06.2016 06:17 GÜNCELLEME 23.06.2016 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştu. Son olarak kardeşinin yaralanması ile gündeme geldi.

Vişnelik Mahallesi Park Sokak ’ta geçen Cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisinden ayrılan, aynı iş yerinde desinatör olarak çalışan T.K.’yı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Olayın ardından Fatih S. aynı bıçak ile kendisini öldürmeye çalıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu sabah taburcu olan zanlı sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilirken yaraladığı T.K ‘nın kardeşi olan Şeyma Korkmaz ile karşılaştı. Adliye önünde T.K. ’nın babası şüpheli Fatih S. ’ya saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez T.K. ’nın dizi oyuncusu kız kardeşi Şeyma Korkmaz şüpheliye saldırdı. Şeyma Korkmaz'ı araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştu. 1988 yılında Eskişehir ‘de dünyaya gelen Şeyma Korkmaz, ailesinin 3. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretim eğitimini Eskişehir ’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale ’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale ’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisi ile adını duyuran Şeyma Korkmaz ardından aynı yıl ekranlara gelen Beni Affet dizisi ile kariyerine devam etti. Bu dizide canlandırdığı Feride karakteri ile oldukça beğeni toplamıştı. Ayrıca oyuncu Öyle ya da Böyle isimli bir de sinema filminde rol almıştır.

 

YORUMLAR 1
  • Şeyma yaprak 7 yıl önce Şikayet Et
    Şeyma korkmaz ben sizi cok seviyorum lütfen beni instagramdan takip edin lütfen bir kereligine bile görüşmek ama instagramdan takip edin beni lütfen sizi cok cok cok seviyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu