ABD sabah uyardı, akşam bomba patladı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye seyahat konusunda 16 kent ismi verip,"dikkatli olun" çağrısının ardından saldırı meydana geldi.

ABD sabah uyardı, akşam bomba patladı
ABD sabah uyardı, akşam bomba patladı
GİRİŞ 29.06.2016 06:29 GÜNCELLEME 29.06.2016 06:34
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı öncesi ABD'nin, Türkiye'ye seyahat edecek olan vatandaşlarını terör saldırısı konusunda uyardığı ortaya çıktı.

ABD Dışişleri Bakanlığı, kendi vatandaşlarının Türkiye'ye seyahat etme konusunda daha önce yayımladığı "dikkatli olun" uyarısını tekrarlamasının ardından İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan art arda bomba patlatıldı. Yapılan açıklamada, Amerikan vatandaşlarından terör saldırıları ve bazı terör gruplarının tehditleri nedeniyle Türkiye'deki seyahatleri sırasında dikkatli olmaları istemişti.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı öncesi ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 29 Mart'ta yayınlanan uyarı yenilenerek Türkiye'deki terör tehdidine dikkat çekildi.

"KALABALIK YERLERDEN UZAK DURUN"

Özellikle Güneydoğu'daki tehlikenin arttığının belirtildiği uyarıda ABD vatandaşlarına popüler turistik bölgelerdeki kalabalık yerlerden de uzak durmaları tavsiye edildi.

"ÜLKENİN DOĞUSUNA GİTMEYİN"

"ABD Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarını Türkiye'deki terörist grupların artan tehditlerine karşı dikkatli olunması ve ülkenin güneydoğusuna seyahat etmekten kaçınmaları yönünde uyarıyor" denilen uyarıda, özellikle Suriye sınırındaki bölgelere gidilmemesi, siyasi eylemlerden ve protesto gösterilerinden uzak durulması gerektiği de ifade edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 88
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    zencileri kışkırtalım mı , nasıl intikam alacağız ?
    Cevapla
  • gaddar 7 yıl önce Şikayet Et
    kümesteki tavuk yumurtlamasa ABD den bilin
    Cevapla
  • Organizatör ABD 7 yıl önce Şikayet Et
    Organizatördür kendileri. Dünyadaki bütün terör gruplarını finanse ederler besler büyütürler sonrada kendi çıkarları için kullanırlar. Japonyada diri diri 200 bin kişi yakan, peygamberini kandırmaya çalışan, Hz. İsa yı öldürmeye yeltenen, gıdaların genleriyle oynayan, savaşlar çıkaran, hastalık türeten ve bu kadar pisliğe rağmen kendilerini seçilmiş ırk zanneden lanetli bir kavimdir bunlar. Dünyada yanan her ateşin altında da bunlar vardır emin olabilirsiniz.
    Cevapla
  • Cellat 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD bu işin içinde.Eğer biz ABD ye misilleme yaparsak sonuç alırız.Değilse bu iş bitmeyecek.
    Cevapla
  • Aydin 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki ABD nin gizli istihbarati Türkiye den cok daha güclü. Neden ciddiye alinmaz anlamis degilim.
    Cevapla
  • cabbar 7 yıl önce Şikayet Et
    terörün destekçisi abd bilmecekte kim bilecek aydın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar