Ömer Döngeloğlu saldırıda ölenler için dua etti

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun Sahur Vakti programının dün yayınlanan bölümünde terör saldırısında hayatını kaybedenler için dua etti.

GİRİŞ 29.06.2016 14:19 GÜNCELLEME 29.06.2016 16:39

İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu’nun sohbetiyle ekranlara gelen Sahur Vakti programının dün yayınlanan bölümünde Atatürk Hava Limanı’nda yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitler ve yaralılar için dua edildi.

Yaşamını yitiren masum insanlar için dua edildi 

Ramazan ayı boyunca Kanal 7’de yayınlanan Sahur Vakti’nde hain terör saldırısında yaşamını yitiren masum insanlar için dua edildi ve bu saldırıyı düzenleyen teröristler lanetlendi. Ömer Döngeloğlu; ‘’Bu mübarek Ramazan’ın 24. Sahur gecesinde kalplerin buruk olduğunu belirtirken, ölenler hangi dinden ya da ırktan olursa olsun hissedilen acı ortak, suçsuz günahsız yolcuları katletmenin Allah katında hesabı verilmeyecek bir günah olduğunu ve bu teröristleri lanetlediğini’’ açıkladı.

Saldırıda yaralanan insanlara acil şifalar ver

Programda ayrıca Ömer Döngeloğlu ‘’Saldırıda ölen masum insanlar hangi ırktan hangi milletten olursa olsun ailelerine sabır ver. Suçsuz insanları canlı bomba adı altında öldüren cehennem zebanilerini kahreyle, yüreği yanan tüm insanların kalplerine ferahlık ver. Kan dökücü terör örgütüne karşı; Lazı Çerkezi, Türkü, Kürdü ayırt etmeksizin koruyan güvenlik güçlerimizi sen koru.  Allah’ın gönderdiği hiçbir dine ve kitaba sığmayan bu gözü dönmüş kâfilerin yaptığı saldırıda yaralanan insanlara acil şifalar ver.

Halkımızı bu dinsizlerin şerrinden koru, solcusuyla sağcısıyla, alevisiyle sünnisiyle bu kardeşlerimizin cenazesinde kenetlenerek bir ve bütün olduğumuzu bütün dünyaya göstermeyi halkımıza ve milletimize nasip et. Yüreğimizi yakanların yüreğini yak Allah’ım’’ diyerek terör saldırısında ölen şehitler için dua etti.

Ramazan ayının manevi ruhunu ekranlara taşıyan Sahur Vakti, Ramazan ayı boyunca her gece 01:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmen atamalarıyla ilgili duyuru
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu