Şehit ve yaralıların isimleri belli oldu

Giresun'da askeri helikopterin düşmesin sonucu yaralanan ve hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu.

Şehit ve yaralıların isimleri belli oldu
Şehit ve yaralıların isimleri belli oldu
GİRİŞ 05.07.2016 23:45 GÜNCELLEME 06.07.2016 00:33
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Giresun'da, bölgedeki karakollara bayramlaşmaya giden komutanlar ile yakınlarının bulunduğu askeri helikopterle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

ŞEHİT VE YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Helikopterde bulunan 15 kişinin isimleri de belirlendi: Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, eşi Nuran Doğru ve küçük kızı Berrin Doğru; Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan, eşi Didem, oğlu Erdal ve kızı Işıl Bayhan; İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin; Ast Personel Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara ve eşi Semra Kara; Pilot yüzbaşı Hilmi Özer, Pilot üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek.

ŞEHİT OLANLAR

Helikopterde bulunanlardan İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, helikopter pilotu yüzbaşı Hilmi Özer, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru’nun eşi Nuran ve kızı Berrin Doğru, Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan’ın eşi Didem Bayhan ve Ast. Uzman çavuş Adem Kara’nın eşi Sema Kara şehit oldu.

YARALILAR

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan, oğlu Erdal ve kızı Işıl Bayhan; Ast Personel Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara, Pilot üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek ise yaralandı.

YORUMLAR 29
  • cem 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen vefat edenleri şehitlik mertebesine ulaştır, ailelerine sabır ver, kalanlara acil şifa ver. Olayın nedenlerinin aydınlatılması için görevlilere yardım et Rabbim.
    Cevapla
  • igirmibeşli 7 yıl önce Şikayet Et
    allahım sen bu millete sabırver
    Cevapla
  • Muslu 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize Yüca Allah'tan rahmet yaralılara da Yüce Allah'tan acil şifalar.Bu işin kürďü ve Türkü yoktur.Hepimiz Türkiye Cumhuriyetin bir vatandaşımız ve ülkemı seviyorum.
    Cevapla
  • ümit 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı kesimler bu kazadan sonra Muhsin yazıcıoğln'un helikopterinin 3 gündür bulunamayaşını gündeme getirecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!