Ordu'da korkunç olay: 5 kişiyi öldürdü

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde bir kişi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşlerini yengesini ve yeğenlerini öldürdü.

GİRİŞ 06.07.2016 22:11 GÜNCELLEME 07.07.2016 09:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde miras kavgası katliama dönüştü. yaşayan M.B., miras tartışması nedeniyle kavga ettiği ağabeyi M.B.’yı, yengesini ve yeğenlerini vurarak öldürdü, ardından da intihar etti. 

Olay bu gece Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Yaraşlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ağabeyi M.B., daha önceden aralarında miras paylaşımı nedeniyle husumet bulunan ağabeyi M.B.'nin evine bayramlaşmaya gitti. Burada bir kez daha miras paylaşımı nedeniyle iki kardeş arasında tartışma çıktı. Yaşanan  arbedenin ardından M.B. ziyaretine gittiği ağabeyinin evinde av tüfeği ile dehşet saçtı. M.B.'nin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği ağabeyi M.B. ile yengesi ve 3 yeğeni yaşamını yitirdi. Ağabeyinin evinde katliam yapan M.B. daha sonra aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken jandarma ekipleri yeni bir olay yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.  

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • cihan 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim mübarek vatanımızın oksijenine karbondioksitini vermesin yeter. beslemek isteyen beslesin onu. bir dirhem üretimi mi var kalemi vardı o da vatanımızı karalıyordu. onu hapishanemizde vergimizle beslemek bile istemem
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten kendimi öldurmus. Idam gelse ölen adami tekrar mi asacaz
    Cevapla
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    Ah şeriat ah gelsende adalet nedir göstersen şu kanun bilmeyen vicdansızlara idamı getirmeyen kim varsa hepsi sorumludur bu ölümlerden teker teker hesap vereceksiniz Allaha gavur yasalarına hayran merhametsiz insanlar göreceksiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Liste güncellendi! İşte Süper Lig'in en değerli futbolcusu
Türkiye'den Netanyahu'ya 'hazır ol' mesajı! Dokunulmazlık zırhı kalkınca...