Hain yaverler o gün bakın ne yapmış!

Yaverlerin darbe girişimin olduğu 15 Temmuz gününün öğlen saatlerinden itibaren Erdoğan'ın yerini tespit etmeye çalıştığı öğrenildi.

Hain yaverler o gün bakın ne yapmış!
Hain yaverler o gün bakın ne yapmış!
GİRİŞ 18.07.2016 08:23 GÜNCELLEME 19.07.2016 07:51

FETÖ'nün hain darbe girişimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaverlerinin de FETÖ üyesi olduğu ortaya çıktı.

ERDOĞAN'IN YERİNİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞMIŞLAR
Erdoğan'ın tatil için gittiği Marmaris'e götürülmeyen yaverler, darbe girişiminin gerçekleştiği gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerini öğrenmek için girişimde bulunduğu ortaya çıktı. Yavelerin, Erdoğan'ın taşıyan pilotu 15 kez arayarak Erdoğan'ın yerini öğrenmeye çalıştığı ve sürekli olarak "Cumhurbaşkanımz nerede" diye sorduğu ortaya çıktı.

Erdoğan'ın başyaveri Albay Ali Yazıcı ve diğer 4 yaver gözaltına alındı.

 

YORUMLAR 110
  • mai 10 yıl önce Şikayet Et
    Apo da idam edilsin sadece darbeciler cuntacılar contacılar değil
    Cevapla
  • Ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Fetö tam bir milli irade hırsızlığına soyunmuş. Bir de müslümanım diyerek. Dinimizde hırsızlık yapmak haramdır bre fettoş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Afyonkarahisar'da 8 kişiyi katletmişti! O caninin ilk ifadesi ortaya çıktı...
Gazzeli kardeşlerimizin sofrasına bir tabak sıcak yemek ulaştırmak için siz de destek olun