FETÖ'den 'boşanma fetvası'

Darbe girişiminde bulunan askerlerin çoğunun bir ay önce eşlerinden boşandığı iddia edildi.

FETÖ'den 'boşanma fetvası'
FETÖ'den 'boşanma fetvası'
GİRİŞ 22.07.2016 13:58 GÜNCELLEME 22.07.2016 13:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminin ardından birbirinden çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

KARARGAHTA YÜKLÜ MİKTARDA DÖVİZ

Darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ardından Genelkurmay karargahında yüklü miktarda döviz ele geçirildi.Darbeci subayların, darbenin ardından dövizin artacağını ön görerek tüm  hesaplarını boşaltıp dövize çevirdiği iddia ediliyor. 

SUBAYLARA GÜVENİLİR-GÜVENİLMEZ NOTU

NTV’den Gökhan Gerçek’in verdiği bilgiye göre, Genelkurmay karargahında ayrıca darbe sonrasında çalışılacak subaylara ilişkin liste ele geçirildi. TSK'da görev yapan subaylarla ilgili 'güvenilir, güvenilmez' diye notlar alınmış.

Güvenilir listesine konan askerlerle ilgili notlar bulundu. Listede darbeden haberi olmayan subayların yanında güvenilir-güvenilmez şeklinde notlar düşüldüğü belirtildi.

'BOŞANMA FETVASI'

Bu arada darbenin başarısız olma ihtimali ve eşlerin zarar görmemesi için darbeden önce ‘boşanma fetvası’ verilmiş. Çok sayıda askerin darbeden bir ay önce boşandığı iddia ediliyor.

GÖRÜNTÜLER İMHA EDİLMİŞ

Genelkurmay'a baskın anı ve içeride yaşananlara ilişkin görüntülerin de darbeciler tarafından imha edildiği belirtiliyor. Harddisklerin üzerinden defalarca tanklarla geçildiği öğrenildi. Hasar görmüş hardiskler kurtarılmaya çalışılıyor. 

YORUMLAR 23
  • siirtli 9 yıl önce Şikayet Et
    çocukları daha tehlikeli sınır dışı edin
    Cevapla
  • ÇELTİK 9 yıl önce Şikayet Et
    B u hainlerin ABD çocukları olduğunun kanıtıdır bu dolarlar
    Cevapla
  • HEYT 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence bosandıkları eşlerinide sorgulasınlar
    Cevapla
  • hakan bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar peşkeş bile çeker sülalesini herşey beklenir
    Cevapla
  • urfalı Zaza 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bu askerler göreve başlarken namus ve şerefleri üzerine yemin içmedilermi? yoksa bu değerlerden mahrumlarmı? o zaman boşanmaya gerek yok. zinaya devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şehitlere bile saygıları yok! CHP'liler küfür yağdırdı
Bayraktar KIZILELMA PT-3 bir testi daha geçti! Nefes kesen görüntüler paylaşıldı