Çiğli'de derslikler arandı, silahlara el konuldu

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otel baskınıyla ilgili Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı'ndaki derslikler didik didik edildi.

Çiğli'de derslikler arandı, silahlara el konuldu
Çiğli'de derslikler arandı, silahlara el konuldu
GİRİŞ 23.07.2016 15:22 GÜNCELLEME 23.07.2016 15:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı Marmaris'teki otele  gerçekleşen baskın araştırılıyor.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan bazı askerlerin ifadeleri sonucu Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda konuşlu MAK timlerinin eğitim gördüğü dersliklerde arama yapılmasını istedi. Polisin MAK dersliklerindeki araması savcı nezaretinde gerçekleşti.

Dersliklerde bulunan 10 ağır makineli silah ve mühimmatına, tabancalara, miğferlere, hücum yeleklerine, sırt çanlarına ve askeri malzemelere el konuldu.

Aramada saldırıda yaralanan, İzmir'deki hastanede tedavisi süren Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez'e ait olduğu tahmin edilen, üzerinde kan lekesi olduğu belirlenen sırt çantası ve silah da ele geçirildi.

El konulan malzemelerin otele düzenlenen saldırıda kullanılıp kullanılmadığı, kriminal inceleme sonucu ortaya çıkacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemek için gelen darbeci askerlerin, suikast girişimini miğferlerinin üzerine taktıkları aksiyon kamerasıyla kaydettikleri ortaya çıktı.

YORUMLAR 7
  • Kasım 7 yıl önce Şikayet Et
    'Bu soysuz it sürüsü okullardan da temizlenmeli..Bu FETÖ'cülere çocuk teslim edilebilir mi ey yetkililler
    Cevapla
  • Anti 7 yıl önce Şikayet Et
    BİZZAT yaşamış biri olarak söylüyorum ki, ÖZEL / VAKIF üniversitelerinin BÜYÜK BÖLÜMÜNDE , FETÖ tipi ancak dini görünümlü olmayan, masonik olduğundan şüphe etmediğim bir yapılanma var. Bu üniversitelerde yalnızca kurucularının ideolojisi geçerli görülüyor. Ancak onu da maskelemek için kendilerini Atatürkçü olarak lanse ediyorlar ve tıpkı Fetö gibi, başarılı, dinine bağlı öğrencilere AÇIK BİR ŞEKİLDE mobbing uygulamaktan ve onların önlerini kapatmaktan hiç çekinmiyorlar!!! Mümkünse çocuklarınızı HİÇBİR vakıf üniversitesine göndermeyiniz!!! Bunların başında İKÜ gelmektedir.
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar zarar ve ziyan verdiler RABBİM HAY VE KAYYUM ALLAH cc bunların hepsini tek tek say ve canlarını al . ne kadar bize zarar verdiler T E K B İ R A M A Ç VAR TÜRKİYE YE D İ Z Ç Ö K DÜRTMEK yazıklar olsun haram olsun inşallah ömürlerinin hayrını bulmazlar AMİN AMİN AMİN eyy ahali sizde dua ma amin deyin
    Cevapla
  • şakir 7 yıl önce Şikayet Et
    özel kuvverylerde hizmet etmiş mete yarar bu teçhizat hiç atış yapmamış bir insanın bile 5 atışında 3 rahat vurabileeğini söylemişti
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    şunları gördükçe kahrımdan ölesim geliyor. sanki babanızın parasıyla aldınız, hepimiz tırnaklarımızla kazıdık bunları edinmek için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler