Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan flaş açıklama

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal FETÖ darbe yapılanmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan flaş açıklama
Hava Kuvvetleri Komutanı'ndan flaş açıklama
GİRİŞ 24.07.2016 13:14 GÜNCELLEME 24.07.2016 14:11
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." dedi.

MAKSATLI VE YANILTICI HABERLER

Ünal, bazı basın yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı haberlerin yer aldığını belirtti. "Hava Kuvvetleri olarak kendi içimizde yaptığım bir konuşma maksatlı olarak ve çarpıtılarak basına yansıtılmıştır." ifadesini kullanan Orgeneral Ünal, söz konusu haberleri gerçek dışı olarak nitelendirdi. 

İÇİMİZDEKİ URU TEMİZLEYECEĞİZ

Orgeneral Ünal, "Biz Genelkurmay Başkanımız ile mutlak itaat ve büyük bir uyum içerisinde, gece gündüz demeden yoğun bir gayretle, içimizde ur haline gelmiş olan illegal çete mensubu terörist hainleri (FETÖ) temizleme çalışmalarımızı büyük bir kararlılık, azim, inanç ve el birliğiyle yürütmekteyiz. Hiç kimsenin bu konuda en ufak bir şüphesi olmamalıdır." diye konuştu.

YORUMLAR 36
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz bunların kim olduğunu daha önce de biliyordunuz ! neden ? darbe hareketini beklediniz ?
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Bey, inanın aynı şeyler aklmdan geçti. Neden bir çok subay, paşa Silivriye sebebsiz tıkılırken buURU görmedilerde şimdi ahkam kesiyorlar. Yersen...
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Darbe Girişimi JAPONYA'da olsaydı;Görevini yapamayan Komutanlar İNTİHAR EDERLERDİ.Bizimkiler İSTİFA DAHİ EDEMİYORLAR.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk yönetime el koymuştur. Bundan sonra hiç şüpheniz olmasın diyenleri bile her an kesintisiz izleyeceğiz. Sizinde bundan hiç şüpheniz olmasın.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    TANKLARIN ÖNÜNDE DURAN Kardeşlerimizin Orduda GENERAL Yapılmasını istiyoruz.Onlar Tankları durdururken Komutanı oldukları Tankları ve Uçakları Durduramayanların bu ORDU da yeri olmamalıdır.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    KOMUTA KADEMESİNİN tamamı Şüphelidir.En azından Büyük İHMALLERİNDEN dolayı İSTİFA ETMELİDİRLER.Bunca Şüpheli durumdan sonra sizin sözlerinize İTİMATIMIZ KALMAMIŞTIR.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunca İHMALDEN SONRA Orada kalmada ısrar ediliyor ise;FETÖCÜ Şüphesi yaratıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!