Darbeci askerler PKK ile işbirliği mi yapıyordu?

Siirt'te düzenlenen operasyonda, teröristlerin konuşlandığı bir okulda askeri personelin kullandığı 8 kep ile 4 üniforma bulundu.

Darbeci askerler PKK ile işbirliği mi yapıyordu?
Darbeci askerler PKK ile işbirliği mi yapıyordu?
GİRİŞ 26.07.2016 17:31 GÜNCELLEME 26.07.2016 17:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği başta olmak üzere çeşitli noktalarda güvenlik güçlerine yönelik teröristlerce 15 Temmuz'da düzenlenen, evinin damında yatan anne ve oğlunun yaralandığı saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Ulus Mahallesi Şeyh Süleyman Caddesi'nde bazı adreslere operasyon yapıldı.Fatih İlkokulunda yapılan aramada ise askeri personelin kullandığı 8 kep ile 4 üniforma bulundu.
 
DARBECİ ASKERLERLE İŞBİRLİĞİ ŞÜPHESİ

Polis, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi kentte darbeci askerlerin teröristlerle provokasyon amaçlı iş birliği planladığı şüphesi üzerinde duruyor.
 
Siirt'te, terör örgütü PKK mensuplarınca Cumhuriyet Polis Karakolu ile 3. Komando Tugay Komutanlığına bağlı Doğu Kışlası hedeflenerek 15 Temmuz günü saldırı düzenlenmiş, saldırıda bir evin damında uyuyan Besna Erzen (40) ve oğlu Yusuf Erzen (10) yaralanmıştı.
 
Kaçan teröristlerin yakalanması için mahallede operasyon başlatılmış, bu kapsamda valilikçe de saldırının ardından bazı cadde ve sokakların arasında kalan bölgede sokağa çıkma yasağı 20 Temmuz 07.00 itibarıyla kaldırılmıştı. Yürütülen soruşturmada gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmalarına üye 19 kişiden 17'si tutuklanmıştı.
 

YORUMLAR 7
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeciler şeytanla iş birliği yapmış , PKK neki.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    bu alçaklar kendilerinden olmayan polis ve askerleri aynı nöbetlere denk getirip operasyonlara gönderiyorlardı ve ardından teröristlere haber verip pusu kurdurdukları bir gerçektir. Bölgede bir çok karakolda teröristlerin bölge sorumluları komutanlarla çay kahve keyfinde v.s.
    Cevapla
  • Almanya 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten terörle ortak çalışıyorlardi masum halkı ezerek oradan İsrail ve Amerika önderliğinde köprü açmaktı... Bakın şimdi güneydoguda ki insanlarda nefes almaya başladı.. Hep beraber Türk kürt çözemeyeceğimiz sorun yok Elhamdülillah... Amerika ve İsrail köpeklerine fırsat vermeyeceğiz... Taki temizleyene kadar İnşallah..
    Cevapla
  • Gölgesiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeci askerlerin teröristlerle işbirliği yaptığını sağır sultanlar bile duydu.
    Cevapla
  • Ben 7 yıl önce Şikayet Et
    Artik uyuyan Aslan (Türkiyem ) uyanmistir ! ! !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak