15 Temmuz ders olarak okutulacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, 15 Temmuz darbe girişiminin askeri liselerin müfredatına gireceğini açıkladı.

15 Temmuz ders olarak okutulacak
15 Temmuz ders olarak okutulacak
GİRİŞ 27.07.2016 09:50 GÜNCELLEME 27.07.2016 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, 15 Temmuz darbe girişimine tepki amacıyla Gaziantep'te gerçekleştirilen 'demokrasi nöbeti'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Malkoç, 15 Temmuz darbe girişimindeki halkın direnişini askeri okullarda ders olarak okutulacağını söyledi.

"15 TEMMUZ'U ASKER OKULLARDA DERS OLARAK OKUTACAĞIZ"

Malkoç, "Türk silahlı Kuvvetleri başımızın tacıdır. Ama bu askeri liselerde, harp okullarında ne öğretiliyor, ne yediriliyor ki ikide bir darbe yapmaya kalkıyorlar. Harp okulların da askeri liselerin de müfredatını düzelteceğiz. 15 Temmuz'u askeri okullarda ders olarak okutacağız. Kimsenin yüreği darbeye yetmeyecek” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖLENE KADAR DİRENECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malkoç, darbe girişimi esnasında Başbakan Binali Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradığını belirterek, aralarında geçen konuşmayı da anlattı. Malkoç, “Olaylar başladığında Başbakanımız Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımıza telefonla aradı. 'Ne yapıyoruz' diye sorduğunda Cumhurbaşkanımız, 'Bu ahlaksızlara karşı ölene kadar direneceğiz' cevabını verdi. Görüşmeden sonra da milleti sokağa çıkıp, direnmeye çağırdı” dedi.

YORUMLAR 1
  • Halk 7 yıl önce Şikayet Et
    askeri liseler kapatılsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...