Semih Çetin'den çok konuşulacak iddia! - Semih Çetin kimdir? Biyografisi

TSK mensubu Emekli Amiral Semih Çetin'den çok konuşulacak ve kan donduran iddia ve katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarıya dikkatleri üzerine çeken Semih Çetin kimdir? yani Semih Çetin'in biyografisi haberimizde.. Ülkemizin geleceğini karartmak için planlanan ve 15 Temmuz günü uygulamaya konulan 'darbe girişimi' halkımızın destansı duruşu ve şehitlerimizin kanı ile al aşağı edildi. Öte yandan FETÖ terör örgütünün Balyoz davası kapsamında yargılattığı Emekli Amiral Semih Çetin'in CNN'deki açıklamaları tüyler ürpertti. İşte o açıklamalar ve Semih Çetin'in biyografisi haber7.com'da..

Semih Çetin'den çok konuşulacak iddia! - Semih Çetin kimdir? Biyografisi
Semih Çetin'den çok konuşulacak iddia! - Semih Çetin kimdir? Biyografisi
GİRİŞ 27.07.2016 13:07 GÜNCELLEME 27.07.2016 13:07

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu Emekli Amiral Semih Çetin'den çok konuşulacak ve kan donduran iddia ve katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarıya dikkatleri üzerine çeken Semih Çetin kimdir? yani Semih Çetin'in biyografisi haberimizde.. Ülkemizin geleceğini karartmak için planlanan ve 15 Temmuz günü uygulamaya konulan 'darbe girişimi' halkımızın destansı duruşu ve şehitlerimizin kanı ile al aşağı edildi. Öte yandan FETÖ terör örgütünün Balyoz davası kapsamında yargılattığı Emekli Amiral Semih Çetin'in CNN'deki açıklamaları tüyler ürpertti. İşte o açıklamalar ve Semih Çetin'in  biyografisi haber7.com'da..

İŞTE SEMİH ÇETİN'İN O AÇIKLAMALARI

CNN'de dün akşam yayınlanan bir tartışma programına katılan Emekli Amiral Semih Çetin çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. FETÖ'nün kurguladığı Balyoz Davası'nda yargılanan Emekli Tümamiral Semih Çetin, gazeteci Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge isimli programda 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ'cü komutanların pilotlara "Boğaziçi Köprüsü'nü vurun" talimatı verdiğini iddia etti.

Semih Çetin'den FETÖ'nün 15 Temmuz gecesinde kalkıştığı darbe girişimi ile ilgili çok çarpıcı iddialar ortaya attı. FETÖ'nün kurguladığı Balyoz Davasında yargılanan Semih Çetin "FETÖ’cülerin sözde darbe konseyi, ‘Yurtta Sulh’ta yer alan isimler açıklanmadan darbe girişimi bitti sayılmaz. İnsanlar ancak o zaman evine dönebilir" dedi.

SEMİH ÇETİN'DEN BAKAN İDDİASI

Yurtta Sulh konseyinde sivillerin de olduğunu söyleyen Çetin, “Geçmişte bakanlık yapmış bir isim de çıkarsa şaşırmayın” dedi. Semih ÇETİN, TSK komuta kademesinin darbe girişiminde başarısız olduğunu ve ihmal olduğunu söyleyerek, darbeci komutanların 15 Temmuz gecesi İstanbul semalarında uçan ve FETÖ’cülerin elinde bulunan F-16’ların pilotlarına, "Boğaziçi Köprüsü’nü vurun" emri verdiğini iddia etti. Çetin bu emri alan askerin, uçağındaki mühimmatı Alibeyköy Barajı’na bıraktığını ileri sürdü.

SEMİH ÇETİN KİMDİR?- BİYOGRAFİSİ

Balyoz davası kapsamında tutuklanmış daha sonra ise suçsuz olduğu anlaşıldıktan sonra Serbest bırakılmıştı. Semih Çetin o zamanlar yazdığı kitabında hissetiklerini şu şekilde kaleme dökmüştü. "…Bir gün alçakça bir iftiraya uğruyorsunuz. Ne olduğunu anlamadan, üzerinize atılan suçun delillerini bile görmeden hapse atılıyorsunuz. Kızıyorsunuz… Ama sizin arkanızda devlet var. Sizin gördüğünüzü görecek hakimler ve savcılar var. Hakkınızı koruyacak komutanlar var. Yanılıyorsunuz, hiçbir şey değişmiyor. Kimse umursamıyor. Kırılıyorsunuz. Umudunuz azalıyor. Devlete güveniniz sarsılıyor. Yıllarca hizmet ettiğiniz devlet size sırtını dönüyor. Bir emriyle gözü kapalı ölüme giderim diye düşündüğünüz komutanlarınız suspus oluyor. Medya suskun. İnsanlar sinmiş. Ülkede garip şeyler oluyor. Üzülüyorsunuz…"
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!