Nazlı Ilıcak cezaevine konuldu

Nazlı Ilıcak ve Büşra Erdal "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklanarak, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz kurumuna konuldu.

GİRİŞ 30.07.2016 01:57 GÜNCELLEME 30.07.2016 02:04
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Darbe girişimi sonrasında FETÖ/ PDY silahlı terör örgütünün medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteciden, 17'sinin "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklandı.

Tutuklananlar arasında yer alan Nazlı Ilıcak ve Hanım Büşra Erdal gece 01.00'de Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz kurumuna konuldu.

Ilıcak ve Erdal Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından iki ayrı otomobil ile getirildi. Nazlı Ilıcak cezaevi girişinde herhangi bir açıklamada bulunmazken, Hanım Büşra Erdal: "Sadece gazeteciyiz, attığımız tweetlerden dolayı tutuklandık" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakacaklar bakalim sadece gazetecimiymissiniz - acele yok, yavaaas yavas...
    Cevapla
  • mehmetm 7 yıl önce Şikayet Et
    Kin ve nefretin, insanın kendisini yaktığının canlı örneği oldu ve nazlı nazlı hak ettiği yere gitti. Bu daha bu dünyadaki verilebilen cezası. Ahiret boyutu daha şiddetli olacak.
    Cevapla
  • murocan003 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara hücre bile çok bunları tecavüzcüler koğuşuna atacan
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gazeteci olsanız bu tutuklama olmaz.İnsanları yalanlarla yanıltmayın.Onu batıda ki dostlarınıza anlatın.Bize değil.Yemezler.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    1 dolara vatanı satıp ukala ukala tv'ler de utanmadan bir de boy gösterip sınsıce milleti ayartmaya çalışan sonra bodrumda tatil.Ne güzel Nazlı ılcak. 3 m2'lik hücrede tek başına geçireceğin tatilinde sana iyi tatiller.Oradan da leş'in çıkar inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...