Erdoğan, Hande Fırat'ı Külliye'de kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz gecesi halka mesajını cep telefonuyla CNN Türk'ten Türkiye'ye duyuran sunucu Hande Fırat'ı Beştepe'de kabul etti.

Erdoğan, Hande Fırat'ı Külliye'de kabul etti
Erdoğan, Hande Fırat'ı Külliye'de kabul etti
GİRİŞ 30.07.2016 17:09 GÜNCELLEME 30.07.2016 17:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunmuş, tüm Türkiyeülkede neler yaşandığını öğrenebilmek için televizyonları başına toplanmıştı.

İLK MESAJI TÜM TÜRKİYE'YE ULAŞTIRDI

Tarihi açıklama, CNN Türk ekranlarında yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile FaceTime'dan iletişime geçen gazeteci Hande Fırat, Erdoğan'ın darbe girişimi hakkındaki ilk mesajlarını canlı yayında Türkiye'ye ulaştırdı.


Gerek gazetecilik başarısı olarak öne çıkan gerekse darbeyi önlemede çok önemli bir hamle olan tarihi röportaj, Hande Fırat'ın çabasıyla ekranlara geldi.

HALK DİRENİŞİNE ÖN AYAK OLDU.

Hande Fırat'ın FaceTime üzerinden Erdoğan'la yaptığı röportajın ardından halk sokaklara döküldü, darbecilerin tankına, topuna ve kurşunlarına rağmen darbeyi önledi.

HANDE FIRAT BEŞTEPE'DE,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesindeki gazetecilik başarısıyla beraber vatansever tavrı ve yardımı nedeniyle Hande Fırat'ı kızıyla birlikte Külliye'de ağırlayarak, kendisini onurlandırdı.

YORUMLAR 12
  • turk 7 yıl önce Şikayet Et
    işin gücün rast gitsin Hande hanım, sizleri seviyoruz
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Her kanalda böyle vatan sever olması lazım
    Cevapla
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar cnntürk sağlam ayak değildir. dikkatinizi çekerim. mossad bütün hatları kesip sadece bu hattı açık bırakmış olabilir. artık hiçbirşeye eskisi gibi inanamıyorum. gerçekleri bazan görmek imkansız... baktılar başarılı değiller kanalı kurtaralım demiş olabilirler. sunucu hanfendiyi haşa hiçbir şekilde töhmet altında bırakmıyarak onun çabasını değersizleştirmeyerek bir yorum yapmak istedim. çünkü bu fetöcü mühendisbozmaları bazı hatları elverdiği ölçüde baltalamışlar.....
    Cevapla
  • bkt 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel de sizin gibi bir vatansever hanımefendinin cnn de ne işi var hafsalam almıyor. Sizi trt de görmek istiyoruz.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi 15 sene öncede trt ye kotu diyorduk. İnsanlar iyi olsun, vatan sevgisi olsun ne olursa olsun.
    Cevapla
  • güngör 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bacım sana, bu dünyada ve ahirette iyilik melekleri hep yanında olsun. çoğu erkek gazetecinin cesaret edemediği bir işi becerdin. alayından delikanlı bir yüreğin olduğunu rtaya koydu, en kritik anlarda hem de doğan medyası gibi bir ortamda bunu yapmak büyük cesaret isterdi. tekrar tebrik ediyor bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti